ahojte kolko priblizne tukov obsahuju take 3 zuvacky hubba bubba s citronovou naplnou? prosiiim surne.. dnes som si ich od nervov musela dat:(
zuvacky hubba bubba s naplnou
ale ak nemusis...neber...telo si zvykne a uz ti prestanu zaberat uplne.
Treba zvazit kedy ...
no...jasa.
To ako by si chcela prejst autom 600 km a natankujes len pol nadrze....
hh:) mno tak to beriem:))) inac teraz vazne sa ta chcem spytat taku vec ze ked neberes pravidelne atb co sa stane...stratia uplne ucinok?
zuzic- ale ved len taka jemna :))
ajaj to je az moc blizo:))) mno ok tak dalej o prospechu uz nehovorim:) inac ty si hrozne zly by si ma len bil, normalne lutujem tvoje deti:)))
zuzic- ja som uz 8 rokov v Blave:))))
inko to je fakt:) mno dobre pekne sa uc aby som mala vzdelanu sestricku:)
denz: :)))))))))))) blee no isto:) vies jak mi to trha zily, si v bezpecnej vzdialenosti nastastie na druhom konci slovensa:) a este jednu stvorku ale o tom sa nehovori ta je mala:) no jednoducho blby den sak to sa stava:) tak ja sa lucim druhy raz lebo uz budem musiet ist...
:D:D zuzica! hovori sa tomu zat pre tatiho a svagor pre teba :D a myslim ze my dvaja by sme si akurat do vlasov skakali :P
dobre nehovorme o tooooooom.. idem uz fakt..lucim sa s vami uz treti krat :)
zuzic-Bude baci bac!!!!!
A na holo :)))
inko no to si zabudla:) a ja som si mohla aj ocka vyplakat:) mno nevadi takze z toho vyjde ze aj tak sme my dobre a bingho zly:)))
ozaj tati hovorila som ti uz ze som dnes dostala 5? alebo som zabudla na taky detail:) (inac inko s binghamom su celi zlati:) coskoro budes mat...neviem ako sa to vola: manzel tvojej starsej dcery:)