Zdravím, mám 18 rokov a keď s priateľkou súložíme (bez kondómu) tak mám občas taký "predvýtok semena", keď ho vyberiem z pošvy tak mám na žaludi semeno bez toho aby som sa spravil...ani na mňa ešte ejakulácia vôbec nejde, ale semeno tam mám, nechápem tomu...
Predvýtok semena
no to su kapky lasky a moze to obsahovat aj spermie
Semeno to nieje, niektorym muzom sa urobi takyto vyron vo vacsej miere (ako napr. tebe), preto sa ti zda, ze je to vyron semena, ale ide o prostaticku tekutinu tzv. kvapocky lasky. Davat treba pozor na to, ze mozu obsahovat spermie. Preto je potrebny kondom.
kvapocky lasky sa to vola,ale dajte bacha,,,nehody" sa stavaju
takto keby to bolo z priatelky?
s tymi kvapockami je to uz smiesne..ja som tak sexovala pravielne bez kondomu a tehotna som neostala s ani jednym...
aha moj zlaty tak na toto by som si davala veliky pozor, pretože ano je to semeno a ak teda s priatelkou zrovna neplanujete deti čo asi v 18 ťažko nerobte to čo robíte (čiže bez kondomu) pretože aj ked nemaš vyron na tvojom penise sa môžu nachadzať tzv. "kvapôčky" semena a spermie v nich su rovnako šikovné ako tie potom takže iba tolko neboj si normalny (ak si sa pytal na to) a inak davajte si teda pozor ;)
kex: to nie je semeno... súložiť odporúčam až keď dobre poznáš svoje telo...
:DD ha ha ha...
to bolo celkom vtipne:))
asi ho tam mas zo vcera.....