Dobry den, chcem sa opytat, na aky typ strednej skoly sa je mozne dostat uz z 8. triedy ZS. ak je to, samozrejme, mozne. vdaka
na strednu z 8. triedy ZS
Nie, Jakub, neomrzela ma ZS... ja uz mam davno tie casy za sebou. Mame vazne rodinne problemy, radi by sme prestahovali sestru od rodicov k nam do mesta na internat... musela by vsak ist uz na strednu a zatial je osmacka ...
bilingvalne gymnazium, ale osobne to neodporucam lebo s bilingvalnymi gymnaziami na slovensku je to v sucasnej dobe bieda. Clovek sa tam nauci sice jazyk co je fajn, ale z ostatnych predmetoch ma minimalne vedomosti, pretoze to ucia nekvalifikovani ucitelia, (nekvalifikovany myslim v tom zmysle ze ak niekto je anglictinar, tak to ho neopravnuje kvalifikovane ucit napr. chemiu) cize potom to aj tak vyzera
no jakub neviem trošku si sa prerátal. socík skončil v 1989. prvý deviataci ak si dobre pamätám boli cca v 1995 (ak nie o čosi neskôr). ja som základnú končila v 1994 a vtedy ešte deviatky neboli, išli sme všetci z osmičky, ale už sa o tom veľa hovorilo, že by sa mal znovu zaviesť aj deviaty ročník.
Myslim že to mozne nieje, z osmicky sa kedysi chodilo na 4 ročne gymnazium ale to bolo este za sociku. Dnes sa chodi vsade z deviatky, teda aspon som o ziadnej takej skole kde sa chodi z osmicky nepocul. Co uz ta to na zs nebavi?
myslim ze iba na bilingvalne gymnazium
prepacte, ze som to tu dala tolko krat, blbom mi net.