mam 14 rokov a uz niekolko tyzdnom ma bolia prsia. ziadnu hrcku som si nenahmatala ale ked sa silnejsie dotknem z boku tak ma to hrozne boli... bojim sa ist lekarovi a chcela by som vediet o co zhruba ide.
Bolest v prsnikoch
ahoj ZAKY a nepouzivas sprejovy deodorant???
ja som zamladi pouzivala sprejove a bolievalo ma pod pazuchou takmer az k prsniku potom ked som ho prestala pouzivat to preslo,,,
alebo nebolieva ta to hlavne ked mas menzes???
neikedy pri alebo pred menzzesom bolievaju prsnikyu a niekedy aj dost hodne....
ale najlepsie je skocit na kontrolu...aspon pre pokoj duse :)
no nie ale pri bradavke mam ako keby take male hrcky
to trva uz aj dlhsie... no trochu ma hlava boli ale to s tym nema nic spolocne...
ja by som bola najradsej keby sa najde neake ine riesenie... k doktorovi nechcem ist mam z nich strach... a ako by mala vyzerat hrcka na prsniku?
menstruaciu som dostala uz pred cca dvoma rokmi a prsia mi rast nemozu velkost kosikov mam 85B mam tak nieco ako uzliky teda citim tam nieco take ale nie su to len zlazy?
vzhladom na tvoj vek odhadujem,ze ti prsia len rastu,v tvojom tele sa odhravaju hormonalne zmeny,teda neviem,aka je v tvojom podani hrozna bolest,ale myslim,ze sa nemusis bat,pripadne skoc na preventivnu prehladku ku svojmu detskemu lekarovi a spytaj sa ho na to,ziaden strach,doktori maju pomahat a aj vysvetlenie zmien v tvojom tele by malo patrit k ich naplni prace a aspon budes kludna