Prosim Vas viete mi povedat ako sa da zrusit konto na pokeci? totalne ho proste zrusit. Dakujem
Ako zrušiť konto na pokeci
Napis zopar krat cigan alebo žiid a admin ta zrusi hned......
čo by sa nedalo, dá sa to.
klikni na tento odkaz: pokec.azet.sk
a prihlás sa do svojho konta
inak to najdes aj - Profil-Nastavenia-Zrušenie nicku
Vimaz ten email prosim
chcem hned zrusit pokec stranku,je to zaležitost života a smrti a nejde to,že mam čakat este 30dni,to už ale bude asi neskoro.....ako je možne že sa to neda hned na počkanie?ake su v tom figle,zase niekto zaraba......som z celeho tohto sistemu zhnusena,maš pravo sa zaregistrovat sa hned,ale ked to chceš zrušit tak o tom musi niekto rozhodovat.....
ja by som chcel vediet ako je to možne že mi niekto stale meni heslo ako nahle si dam ine hned ho mam zmenene ..da sa stým niečo urobit ????
Ak tam mas o sebe nejake udaje, popripade aj fotku, tak si vymaz o sebe uplne vsetky udaje a tym padom ti moze byt jedno, ze tam figurujes pod nejakou prezyvkou:)) ani ostatnych nebudes zaujimat, ked nebudes mat o sebe ziadne info...
Ja napriklad neviem vymazat prijate spravy, ale to sa asi da, ze?
Ak sa neprihlasis 6 mesiacov, automaticky ta zrusia..
skus napisat adminovi a opytat sa ho na to.Z vlastnej skusenosti hovorim ze mne neodpisal,ale ty mozno budes mat vacsie stastie.
Podla mna je to absolutne nedemokraticke..a akurat to nahrava im do statistik, ze kolko ludi je zaregistrovanych a podobne a pritom kolko ludi tam realne chodi, kolko ludi realne pokec zaujima a kolko ludi by si konto najradsej zrusilo....?????????No ak by sme to vedeli nejako vyhodnotit, stavim sa, zeby nam vyslo, ze na tom pokeci chce z celkoveho mnozstva registrovanych uzivatelov aktivne fungovat 30% z nich...och!nasrdena som!