chcem sa opýtať beriem atikoncepciu diane 35. akurat som dojedla poslednu tabletku z balenia a neviem ci najblišších 8 dní mozem mat nechránený pohlavný styk. a chcem sa este opýtat beriem ju jeden mesiac a ci mozem prvu tabletku z druhého balenia ziest o jeden den skor
antikoncepcia
ja mam tiez priatela...a co?ale to ze beriem antikoncepciu to bolo moje rozhodnutie a nie jeho a ja sa nemisenim kazdy mesiac stresovat ci som tehotna..ja mam stresu az moc a toto vazne nepotrebujem...
a ja poznam aj vela pripadov neziaducich ucinkov inych liekov a co teraz?vzdy sa u niekoho ten neziaduci ucinok prejavi..a inak antikoncepcia neni len na ochranu..vies kolko bab ma strasne bolesti ze nemozu vstat ani z postele?ale ty ako chlap take veci nevies...ty nevies nic o menzese, ani nikdy nebudes, ani o tehotenstve ani o ziadnych zenskych veciach...mudrovat vie kazy
a kludne mi dajte aj 100 minusiek...mne je to jedno...
:D pravdu povediac v tom sa nevyznam ci to tak je ale...to slovne spojenie som vedela ze neexistuje takze preto ta otazka...tak snat uz to je oki
Dakujem ti tekvicka ...moja chyba v pravopise, a usporiadanie viet, ospravedlňujem sa. Na pisem tu vetu v spranom poradi a v spávnom tvare...
Antikoncepcia, je dobra na to aby nedoslo k tehotenstvu, ak je neziadane,no spája sa snou neziaduci vedlajsi ucinok - prerusenie prirodzeneneho vylucovanie kyseliny menštruáciou... Dufam, ze je to uz oki..
nejdem hodnotit co je dobre a co zle na to nie som urcite kompetentna ale...co je to prosim ta kyselina menstruacna?
Zdravím, napíšem ti niekolko dát, čo sposobuje antikoncepcia ok?.. No pri jej uzivani sa prerusi priridzene vylucovanie kyseliny menstruacnej, kde nadbytocne kyseliny zostavaju v tele,prekyslenie, tazkosti ako necistá pleť, celuitida a podbne. Sposobuje bolesti hlavy ci migreny. Ak si date este lieky proti boleti, tak sa to len stupnuje.Ak zena prestane brat antikoncepciu, lebo sa rozhodla otehotniet má probmlem,lebo ma prekyslene telo znej, ak sa uskutocný negatívne to posobi na zdravotný stav nenarodeneho dietata. Moze viesť k priberaniu ci opuchom.Treba vyrovnat acidobázicku rovnovahu a ocistit svoje telo od necistot. Ak by ste mali nejake otazky, v pohode mi napíste, rad odpoeviem.
Aluska, ak by si bola na mojom mieste, poznala prípady a mala by si dievca, nezaujímala by si co by bolo pre nu najlepsie, ked ju mas rada a milujes?...
neonin ja mam taky pocit ze kazdy jeden liek ma neziaduce ucinky a napriek tomu ich lekari predpisuju a lekarnici odporucaju...a zas ako chlap si najmudrejsi v zenskych veciach...
a ja poznam vela zien ktore brali antikoncecpiu aj za socializmu a zato su zdrave a maju zdrave deti...
niekomu sa prejavi neziaduci ucinok aj pri paralene ale to neznamena ze paralen musime oznacit ako ze je zly pre kazdeho cloveka
Ahojte, ja by som povedal svoj vlastný názor. Antikoncepciu je vhodná jedine tak do ohňa aby neuškodila aj iným! A Lekári, ktorí ju predpisujú, by sa mali pozrieť do svojho vlastného svedomia. I keď vedia o negatívnych účinkoch, len predpisujú, aby mali z nej zisky a z mladých dievčat neskôr stále zákazníčky. Zistite si čo to je antikoncepcia a potom sa rozhodnite, či ju budete užívať.
no a aby som to dokoncila tak v prestavke chranena si
ano mala by si si to nastudovat v letaku lebo to tam urcite je...a posunut o den skor mozes - teda skratit prestavku o den aj viac mozes, mozes ju aj uplne vynechat, ale o den neskor nemozes - to skor pre alusku
moja co tak si to nastudovat v pribalovao letaku)?si chranena stale a ak si to posunies o 1 den tak uz chranena nebudes.nevymyslaj kraviny a ber to tak ako sa ma