hm.zalozil som to este raz bo som nemal moznost tam pridat komentar.ludia este raz,ja som tym chcel len povedat,ze je pekne ked sa ludia o seba staraju.to znamena ze aj zeny aj muzi.ok.doma predsa nemusi byt clovek nahodeny,pretoze je doma pre boha.riesim to,ked ide zena von,ci do spolocnosti,proste hoci kde,je pekne ked zena je upravena.mierne nalicena,proste nech nevyzera akoby sa prave zobudila,pretoze som videl tolko zien takych,ze sa fakt necudujem manzelov ich aj ked ich miluju co je super,ze kukaju po inych...proste ked ich zena vyzera super tak sa mozu len tym chvalit.moja zena sa nemaluje doma,ved naco.milujem ju aj taku aka je neodlicena.hovorim o tom,ze ked ideme von napr,tak je to pekne ked mi ju chlapi zavidia atd.poznam staru pani ktora ma cez 60 a tak sa pekne o seba stara(noblecie sa jak tie ozajstne babky,proste jemne sa nalici,upravy si vlasy a pekne sa oblecie.proste je krasne ze o seba dba aj ked je stara,citi sa v tom super a lichoti jej ked jej muzi povedia ze pekne vyzera.o tomto ja hovorim ked zena ide von,tak by nemala vyzerat ako keby sa prave zobudila ale pekne upravena.tym nemyslim vymachlena ako ku...a.uz to chapete?a viete preco vy zeny ste reagovali tak agrasivne?pretoze to nerobite a nechcete si priznat ze je to ozaj pravda.
nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
gibson-:DDD
ja puknem:DDDD
to ti tvoja zena povedala aka je??:DD
:D prestane , o chvilu budem mat tehlicky na bruchu, chytaju ma zachvaty... noo a chcelbysom :D ja som pochopila preco si to napisal este raz:P len akosi nam unika, ze co si tou temou chcel docielit? zmenit tie zeny? otvorit im oci? alebo nam len povedat na co si prisiel? ved dobre ja ti teda zatlieskam :)
Melgibson:D- ty sa malujes?? :)))
Takze mily gibson-
este raz a po lopate.Nas tam bolo dost,ktori sme ti na tvoju temu reagovali.Dokonca sme sa skoro rozkmotrili kvoli tebe.A z dovodu toho,ze ty mas problem sa zaregistrovat,tak tu nemusis robit z nas zase ovce,ktore sa budu opakovat.A este sa rozculuje.
nie, my nie sme nechapavi, len piseme svoj nazor. to ty mas problem ho akceptovat. zrejme ti nepiseme to, co chces od nas pocut, vsak? ;)
darika- ja nie slepa koza:).ja vidim:)
Delphia.....ale kraaasa je dolezitejsia....ako rozum :P
Denz
ten tvoj gibson sa vola --chcel by som-ale je to spolu
ty kks to si tu clovek fakt nemoze napisat co si mysli celkovo o zivote,bud co sa mu paci,alebo co by chcel zmenit.boha dajte mi pokoj aj tak ma nechapete ako celkovo som to myslel.nechcem vyryvat ani nic take.chcel som sa vratit ktomu bo ma nemustili,je to zamknute a niesom registrovany vy tupci,sa zbadajte konecne.este ze vam nevidim do ksichtu bo by som strasne zakrutil hlavou ze aki nechapavi slovaci sa najdu ach jaj strasne trapne naozaj
a preco mas potrebu riesit ostatne zeny, ked pises, ze tvoja je upravena ked ide von...?! tak potom nech ti ostatne su ukradnute.
a ze ti ju zavidia ostatni na zaklade toho, ze je nalicena? mnooooo... ozvi sa potom, ak ju budu obdivovat a zavidiet ti ju na zaklade toho, co ma v hlavicke ;)