ahojte prosim vas neviete niekto poradit daco na moju tvar.
mam ju napnutu a pri kazdom podrazdeni sa mihned zmeni cela tvar na cervenu, niekedy aj stipe
mam ju aj celu supinatu akoby sa mi stale menila pokozka...hm neviem si u pomoct dakujem
napnuta hned cervena plet
na nete si to mozes najst lahko, www.google.sk alebo .cz, alebo .hu a najviac samozrejme najdes na .com
diky a kde mozem zohnat ten kokosovy olej aj v lekarni alebo kde.???
Sucha plet praska, do prasklin sa dostanu rozne nakazy a zacnu zapaly a "zhadzovanie" koze(supinky).
Kokosak na mokru tvar udrzi vlhkost dlhsie, spruzni kozu aby sa nepraskala , je antimikrobialny, najma protiplesnovy a to su nakazy, ktore casto chytia popraskanu plet, a zaroven prestupuje cez kozu ako naozajstna vyziva, nie ako chemikalie z kozmetik, ktore ked nedajboze sa dostanu cez kozu do tela, zamoria ho.
Na extra antimikrobialnost mozes pridat do lyzice kokosaku 3 kvapky citricidalu a dobre dokladne zamiesat.Tak to znici na povrchu koze aj ine nakazy, co sa tam mozu dostat a vytvarat hnisania, vredy, ruzu a podobne..
podla toho copises, tak sa jedna o citlivu, suchu plet. skus kokosovy olej, s tym nic nepokazis
prosiiim napiiiste mi tu niekto....
hadam sa na mna nevikaslete... :(