Nejaky exorcismus a take veci je dobre si dat urobit, ak na ne verite. Vtedy to posobi ako placebo, ze proste si to date urobit a potom sa vam zacne v zivote lepsie darit, a tak. Ak tomu verite, tak si to v pohodicke urobit dajte. Inac pocul som uz od viacerych ludi, ze sa dali akoze ocistit, aj ked nie u knazov, ale u roznych jasnovidnych vestic, ktore odstranovali kliatbu a ciernu magiu a take veci. Tieto vestice vraj hovoria, ze ak mate vo svojom okoli zavistlivych a zloprajnych ludi, ktori si nezelaju, aby sa vam darilo a ktori sa tesia, ked sa vam deju zle veci, tak sa vam moze prestat darit a budu sa vam financne a ine problemy kopit jeden za druhym. Financne problemy a rozne skody na majetku, ze vam napriklad niekto podpali auto, ze vam v obchode ukradnu penazenku aj s dokladmi a platobnymi kartami a vyssou financnou hotovostou. Vtedy ide o kliatbu. Ak sa k tymto zlym veciam, cize stratam na majetku a financiach pridaju este aj zdravotne problemy, ide vraj o ciernu magiu. Takito ludia vraj casto koncia na psychiatrii, hoci su v skutocnosti celkom zdravi. Vestice tvrdia, ze tuto kliatbu a magiu dokazu odstranit a vraj v case, ked ju odstranuju, trpi ten, z koho ta magia pochadza, cize ten zloprajny a zavistlivy clovek, ktory tie zloprajne a zavistlive myslienky, ktore su vlastne tou kliatbou a magiou, adresoval na vas. Ja som poznal jednu rysavu zenu z NZ - toho casu ma 33 rokov, ktora bola psychicky tazko narusena a trpela tazkou formou sebaposkodzovania, ze si nad zachodovou misou trhala vlasy, najmenej 3x za den si za take dve hrste vlasov vytrhla. O inom ani hovorit nevedela, len jednu temu mala, ze ako sa vsetkym ludom dari, len jej sa nedari a ako su vsetci stastni, len ona je nestastna a preco vsetky jej spoluziacky sa vydali za bohatych muzov a aj deti uz maju, len ona nevie otehotniet a frajera ma chudobneho. U kamosiek a u frajera sa len tak znenazdajky zjavila vzdy len vtedy, ked chcela ist k nim na internet a ani slovo s nimi neprehovorila, len prisla, sadla si, roztvorila notebook, opytala sa na heslo a to bola aj cela komunikacia. Lebo bola lakoma si aj internet dat k sebe domov zaviest. Pritom pracovala v zahranici a mala kopu penazi nasetrenych. Ku kamaratkam sa spravala tak, ze sa ozvala len vtedy, ked nieco potrebovala a nikoho, nikoho na svete nedokazala mat uprimne rada. Ked sa jedna z jej kamosiek cudovala, preco sa jej vo financnej oblasti deje tolko zlych veci, dala sa ocistit od kliatby u jasnovidneho vestca. Rysavej zene prave v tom case niekto nabural auto, usiel z miesta cinu a ona si vsetko musela zaplatit sama. Ta kamoska mala akysi silny amulet proti kliatbe, ktory mala so sebou, ked s rysavou byvala v podnajme. Rysavej sa vtedy kazdy mesiac pokazilo auto a nestacila s nim do servisu chodit, pracu nasla len na polovicny uvazok a nie na plny a zase len rozpravala, ze sa jej financne nedari a ostatnym ze sa dari, len jej nie a nie. Ja fakt neviem, ci to s tou kliatbou moze byt pravda, ale najskor si asi myslim, ze ak tomu niekto silno veri, ze ho nejaky amulet od vestice ochrani, tak ho aj ochrani, lebo tomu veri. Ak niekto veri, ze ho vestica za peniaze ocistila od kliatby, tak sa mu aj naozaj darit zacne, lebo tomu veri. Cize ja z pohladu realistu vidim za tym len placebo, ale neodsudzujem ludi, ktori doveruju vseticiam, lebo ak naozaj veria, ze im to pomoze, tak nech to tak aj robia a som si isty, ze pokial tomu veria, ze sa im po takejto ociste zacne lepsie darit, tak sa aj zacne, lebo tomu velmi silno veria. Cize za tym vidim placebo a nic ine, ale vsak skuste to a uvidite. Inak nepoznam chlapa, co by za vesticami chodil, to skor zeny su na taketo veci, co som si vsimol.