Ahojte..Mám taký problém..Pri sexe mám taký pocit,že sa mi zvlečie kondóm..Penis mám vyhovujúcej velkosti aj hrúbky..Ide o to že mám asi väčšiu predkožku alebo čo a ešte k tomu BONUS..Pri sexe mi vyteká z môjho pohladu dosť vela tekutiny zvanej kvapôčky lásky..Dá sa povedať,že ten kondóm je nimi úplne plný dokonca mi to njekedy zo spodu aj vyteká..Bojím sa,že njekedy tje kvapôčky lásky budú obsahovať dáku tú spermiu a ono to vytečie z toho kondómu a dostane sa to do partnerky.. Máte nato dáke rady alebo s tým nič nenarobím?.. Ďakujem..
Problémy pri sexe..
Slimacik- ty sedis tu len pri svojej primitivnej teme.....
v tom je rozdiel.....
a ak tu gumu nevies navliest ..tak to neskusaj viac...si naslin dlan a bude to lepsie.
Denz.. Musíš stále vyrívať a sem písať?.. Baví ťa to?.. "Vzrušuje" ťa to mi sem písať nezmysli?.. Nerozdiel od teba nemám 10 rokov a nesedím na www.zdravie.sk celý deň a nemastrubujem nad mojim príspevkom.. ;)
Slimacik- mas 10 rokov a cakas riesenie na akoze nejaky problem???
ale asi bude lepsie,ked tu budes sediet namiesto ,,sexovania",aspon ta nenapadne dalsia primitivna otazka.
Denz..Áno..Strašne am to vzrušuje.. Radšej tu nepíš ty kedže ty jediný tu píšeš hovadiny..
Tebe zamrzlo a cakas co??
Slimacik- co chces este???
Teba to vzrusuje ak ti pisu hovadiny??
Nič iné vás nenapadá ľudia?.. =)
Hmm:)).....tak zmylit si kvapocku za kvapocku....to da rozum:))))
CMu_Q..Kondóm je vždy vporiadku (Celý)..Nestalo sa nám že by praskol alebo by prasknutý bol..V rezervoari si kvapôčky lásky a v dosť velkom množstve.. Ale myslím si že to je z nej pretože ten konóm je pri koreni vždy a je dosť stiahnutý.. Kolkokrát sa mi už stalo že tú gumičku (tesnenje alebo ako to nazvať =D..proste to čo je na konci kondómu)som mal otlačenú na penise..
CMu_Q..Vidíš to?.. To ma nikdy nenapadlo že to môže byť práve z nej.. =).. Padol mi kameň zo srdca.. Môže to byť ono.. Býva strašne moc vlhká..