Ani neviem kde mam zacat snad by som Vas hned na zaciatku poprosila aby ste mi napisali uprimne co by ste na mojom mieste robili ...
Cize .... Mam 26 rokov a som sikovna,mila myslim ze dost inteligentna zena napriek tomu mam vsak problem.Po zakladnej skole som nastupila na strednu skolu bola to odborna skola cize ucnovka plus nadstavbove studium na ZS som sa ucila dobre bola som taka dvojkarka,no nepodarilo sa mi dostat sa na strednu skolu napriek tomu sa mi na ucnovke velmi darilo a bola som vyborna ziacka tak som sa rozhodla studovat dalej na nadstavbe no v druhom maturitnom rocniku som ochorela,sama neviem z coho a ako jednoducho som sa psychicky zosypala ... hadky s priatelom,tlak v skole,bezne problemy 22 rocneho dievcata...mame to v rodine ´´panicka porucha´´ ... a islo to nezmaturovala som nedalo sa nezvladla som to,dala som odklad ale dodnes sa mi to nepodarilo a v tom je moj problem tam kde som sa vtedy zasekla nejak zablokovala tam aj doteraz som a nejde to ....budete sa mi smiat ale po tom vsetkom co som presla,nocne mory,kolaps organizmu,depresie atd atd,aj ked sa velmi snazim neviem sa dostat ani do prace ja si aj vsetko vybavim vsade ma prijmu kde idem ale ked uz mam rano vstat a ist ´´prvy den ´´ do prace ostanem pri dverach a ´´neda sa´´ fakt sa neda ten pocit ostal vo mne a neda sa fakt ... liecim sa 3 rok uzivam lieky,terapie a vsetko ale nejde to ....UZ NEVIEM CO MAM ROBIT....myslim ze som na smiech a asi som jedina kto toto zaziva niesom schopna ist do prace a pracovat ako ine,viem si najst super pracu aj s vyucnym listom no zaseknem sa a nejde to ....prosim najde sa niekto kto to zazil? neverim ze ano ale predsa ...
UZ "NEVIEM" CO MAM ROBIT :-(((
DENZ,.....ANO NIECO TAKE ...
rosallia- urcite je to nieco z toho.....poznal som niekoho a tiez to bolo take...
Ani smeti nevladal vyniest..
Skratka sa uzatvoril do seba a aj ked ho nieco vedelo potesit...nedokazal ani kladnu vec vykonat....
Clovek akoby stratil silu riesit banalne veci v zivote....
Je to nieco take????
BINGHAM,INKOGNITO-BYVAM S RODICMI UZ NA MNA AJ KRICALI,HADALI SA POSMELOVALI MA TLACILI MA VYHADZOVALI A MAMA BY MA UZ AJ ZABILA NIEKEDY JA SEBA TIEZ PROSTE SOM PSYCHOPAT JA SI TO UZNAM KYM SA NEPREKONAM NEPOHNEM SA , ASPON VIDIM ZE SOM JEDINA TOUTO STRANOU UDRETA NECHAPEM AKO SA MI TO MOHLO STAT A NEDOKAZEM TEN BLOK PREKONAT JE TO SILNEJSIE NEZ JA A BOJIM SA ZE SA MI V PRACI UROBI ZLE AKO PREDTYM LEBO PREDTYM SOM MALA STRASNE ZACHVATY UZKOSTI A TOTO MA STRASI STALE DOOKOLA A POTOM TO ZE STALE SKLAMEM A SOM NA SMIECH :-(
DENZ,AKO VIDIM PRVA HLASKA BOLA SICE ODVECI,ALE ZDAS SA AKO SPRAVNY CLOVEK....NEVIEM CI JE TO MANIODEPRESIA ALEBO PANICKA PORUCHA LIECIM SA A UZIVAM SEROXAT A NEUROL ... NIEKEDY MAM POCIT ZE BY SOM SA MALA VYDAT A MAT DIETA A MOZNO TO PREKONAM AZ VTEDY ASPON MOJ LEKAR TO TVRDI ....JA UZ NEVIEM
pocuj, a byvas s niekym? no ja byt tvojou mamou, tak ta rano obleciem a dotiahnem na miesto... bud po dobrom alebo po zlom :) ale nie..
ma ta vobec kto doma ukludnit a posmelit?
Dobre nemozem to citat lebo sa naserem este viac.......jednoducho nepochopim ludi ako si ty......neber to v zlom.....ale keby si bola chalan tak ti jednu nalozim , aby si sa prebrala do reality......
BINGHAM,DAKUJEM FAKT SOM TEMPERAMENTNA,TVRDOHLAVA,PREDTYM VELMI CIELAVEDOMA ZENA ..... TERAZ UZ ANI NEVIEM SOM NA SMIECH
Rosallia- ja mam pocit,ze je to maniodepresia....mas priznaky toho...
presne ako si to opisala......
Si este na nejakych liekoch???.asi nie ratam.
INKOGNITO, MINULY TYZDEN SOM MALA NASTUPIT DO PRACE ,POHOVOR SUPER VEDUCA NADSENA PRIJALA MNA HNED A JA ???? ZAS TO ISTE RANO SOM UZ PADALA DO MDLOB ZE TO ZASE NEZVLADNEM A ZASE SKLAMEM VSETKYCH DOOKOLA NIE SOM POSERA SNAZIM SA ALE UZ MAM POCIT ZE NIKDY NEBUDEM AKO PREDTYM :-(
noo..lenze sikovnych ludi podniky potrebuju
:) takze hadam prispejes na vytvarani hrubeho domaceho produktu nasho uz aj tak chudobneho statu!!! ( to bolo v dobrom )
videla si hriesny tanec ? :) " bejby nebude sedet v koute " pekne budes pracovat a ziadne take vyhovorky, ze to nezvladnes...