Ani neviem kde mam zacat snad by som Vas hned na zaciatku poprosila aby ste mi napisali uprimne co by ste na mojom mieste robili ...
Cize .... Mam 26 rokov a som sikovna,mila myslim ze dost inteligentna zena napriek tomu mam vsak problem.Po zakladnej skole som nastupila na strednu skolu bola to odborna skola cize ucnovka plus nadstavbove studium na ZS som sa ucila dobre bola som taka dvojkarka,no nepodarilo sa mi dostat sa na strednu skolu napriek tomu sa mi na ucnovke velmi darilo a bola som vyborna ziacka tak som sa rozhodla studovat dalej na nadstavbe no v druhom maturitnom rocniku som ochorela,sama neviem z coho a ako jednoducho som sa psychicky zosypala ... hadky s priatelom,tlak v skole,bezne problemy 22 rocneho dievcata...mame to v rodine ´´panicka porucha´´ ... a islo to nezmaturovala som nedalo sa nezvladla som to,dala som odklad ale dodnes sa mi to nepodarilo a v tom je moj problem tam kde som sa vtedy zasekla nejak zablokovala tam aj doteraz som a nejde to ....budete sa mi smiat ale po tom vsetkom co som presla,nocne mory,kolaps organizmu,depresie atd atd,aj ked sa velmi snazim neviem sa dostat ani do prace ja si aj vsetko vybavim vsade ma prijmu kde idem ale ked uz mam rano vstat a ist ´´prvy den ´´ do prace ostanem pri dverach a ´´neda sa´´ fakt sa neda ten pocit ostal vo mne a neda sa fakt ... liecim sa 3 rok uzivam lieky,terapie a vsetko ale nejde to ....UZ NEVIEM CO MAM ROBIT....myslim ze som na smiech a asi som jedina kto toto zaziva niesom schopna ist do prace a pracovat ako ine,viem si najst super pracu aj s vyucnym listom no zaseknem sa a nejde to ....prosim najde sa niekto kto to zazil? neverim ze ano ale predsa ...
UZ "NEVIEM" CO MAM ROBIT :-(((
inkognito ....tych 100 minimalne 99 uz preslo ved s tym bojujem 3 roky a denne s tym bojujem !!!!!
oprava..to co si napisala ako predposledne :))
no teraz by som ti uz aj ja supla :))) to co si napisala ako posledne je hned zla taktika..ty sa normalne spoliehas na to ze tych 100krat to nevyjde a az potom to mozno zacnes riesit.... nieeee...
potom ti to pojde uz iba tazsie... no taaak... ved nechces byt v svojich ociach ako teliatko... ide o to, ako bingham povedal, nie hanbit sa druhych, ale pred sebou samym...
urcite to zmaknes
DENZ, DAKUJEM MUSIM TO ZVLADNUT VSETKY SLZY A VSETKO CIM SOM PRESLA .... MUSI SA MI TO PODARIT ....INAC : som romka,priznam sa no toto nie je romska otazka toto je na inu temu
rosallia- zvladnes to...neboj:)
Dakujem vsetkyym suhlasim zo vsetkym co ste tu napisali a poradili .... ide mi do placu samej o seba ale aj z toho ze to vsetko viem a predsa .... budem bojovat dalej aj ked sa este 100x nedostanem z bytu ale na ten 101 x pokus pojdem a budem si vsetko viacej vazit a makat na sebe aj za minimalny plat ...
Rosallia napisem ti to takto......nikto ti nepomoze iba ty..... je na tebe ci budes patrit do skupiny ludi, co sa o seba vedia postarat...., alebo budes trubka.....a potom sa na to naozaj vydrb....bud doma...sadni si do kuta a tam sa skrabkaj....
A ten smiech....zlatooo teraz si na smiech.....neni to jedno ci pojdes do roboty - a mozno tam budes na smiech(aj ked si to nemyslim - to uz bude na tebe),alebo budes doma stat medzi dverami ako drbko....a rozmyslat ci ides....????
ved kuuuurva rano vstan a chod do sveta bojovat....
Verim ze to zvladnes.....
vydat sa a mat dieta IBA kvoli tomu aby si sa na par rokov vzdialila tomu, co si ta aj tak pocka a raz najde? to nie je asi dobry napad... neututlavaj to ani svadbou ani dietatom. toto si ries, ako dlho chodis ku psychologovi vlastne?
vyd
rosallia- je velmi nutne,aby si zasla za lekarom a povedala mu o tom....ak to nepochopi a nezmeni ti lieky...chod k inemu!!
Ale zacni to uz riesit cim skor.....
Zle nahodene lieky a tym padom zhorsenie stavu!!
Ak sa chces z toho dostat...urob to.
Som rad,ze to chces riesit...
Mnoho ludi to necha tak a koncia samovrazdou casom.