maju chlapi bod G?

luba

aj ja som sa nasmiala presne na tom, tina. isla som citajuc zdola, a potom vybuch smiechu nad mariom a hlavne nad juli reakciou :)))
zlati! juli,nic si z toho nerob, asi sa nevyzna a nevie,ako si zalozit vlastnu temu. mozno ta posluchne a pokusi sa o to!

juli4

pre tinu 77.. tak ale tina uznaj, že to tu zadrel úplne odveci.. to zbožňujem, ked si človek založí vlastnú tému a nejaký "..." mu tu pletú úplne od veci somariny.. to vie tak naštvať.. tak nech si založí vlastnú tému.. och joj..

tina77

prave som tak rozbita a listujem v temach a nesmierne ma pobavil mario svojim prispevkom a následne juli4 príspevok..normalne som sa rozosmiala.dakujem :))

juli4

pre maria.. čo majú prosím ťa nejaké hernie spoločné s bodom G?? prečo to tu pletieš?? si založ vlastnú tému!!!!

123456

ano maju... nachadza sa medzi vajickami a konecnikom xi xi.... ked sa na to jemne zatlaci napriklad pri oralnom sexe - stimulujes penis ustami a jednou rukou a druhou mozes jemne pritlacit na toto miestecko... .myslim, ze je to tlak na prostatu, ktory vyvolava u muza fajn pocit... ale pozor n intenzitu tlaku! xi xi xi vyskusaj :D

mario

Dobry den, chcem sa spytat co su to hernie? Je to spomenute v poistnej zmluve ako vyluka (Hernie vsetkych druhov) a ja neviem co mam pod tym rozumiet.

Dakujem za odpoved