maju chlapi bod G? ako ho nájsť? prosím poradte mi.. chcela by som potešiť toho môjho..
maju chlapi bod G?
aj ja som sa nasmiala presne na tom, tina. isla som citajuc zdola, a potom vybuch smiechu nad mariom a hlavne nad juli reakciou :)))
zlati! juli,nic si z toho nerob, asi sa nevyzna a nevie,ako si zalozit vlastnu temu. mozno ta posluchne a pokusi sa o to!
pre tinu 77.. tak ale tina uznaj, že to tu zadrel úplne odveci.. to zbožňujem, ked si človek založí vlastnú tému a nejaký "..." mu tu pletú úplne od veci somariny.. to vie tak naštvať.. tak nech si založí vlastnú tému.. och joj..
prave som tak rozbita a listujem v temach a nesmierne ma pobavil mario svojim prispevkom a následne juli4 príspevok..normalne som sa rozosmiala.dakujem :))
pre maria.. čo majú prosím ťa nejaké hernie spoločné s bodom G?? prečo to tu pletieš?? si založ vlastnú tému!!!!
pre maria www.zdravie.sk
ano maju... nachadza sa medzi vajickami a konecnikom xi xi.... ked sa na to jemne zatlaci napriklad pri oralnom sexe - stimulujes penis ustami a jednou rukou a druhou mozes jemne pritlacit na toto miestecko... .myslim, ze je to tlak na prostatu, ktory vyvolava u muza fajn pocit... ale pozor n intenzitu tlaku! xi xi xi vyskusaj :D