fu neviem ako na to, ked tam nie je predkozka.
Chlapi s obriezkou - ako na oralny sex?
proste nemaš čo pretahovat cez zalud... len ruku po nom šuchas naprazdno...
tak ja teda neviem. ja som mala priateľa s obriezkou a nebol rozdiel v ničom. Ani v orále ani v ručnej práci. Zakaždým sa urobil. Ani gel nebolo treba. Takže neviem, prečo píšete, že to treba mazať ... nikdy nepovedal, že ho to bolí.
prečo to vlastne robia? detom.. ma to od malicka
mimushka55: tak tam jednoznacne mazat, mazat a mazat :))) V opacnom pripade mu sposobis skor bolest ako pozitok.
jj mala som na mysli ručnu pracu, zle som sa vyjadrila... ale dik za rady
L.P.: no u niektorych chlapov to je tak, ze pri stoporenom stave sa mu predkozka, v dosledku toho, ze ju ma kratku, stiahne automaticky. Niektori ju maju ale troska dlhsiu, cize je nutne ju stiahnut rukou alebo ustami ;). Pri orale je jedno, ci ju ma alebo nema. Pri "rucnej praci" je zase nevyhnutne dat na obrezany penis vela lubrikantu, kedze tam nie je co stahovat a mohlo by ho to boliet.
L.P.: no u niektorych chlapov to je tak, ze pri stoporenom stave sa mu predkozka, v dosledku toho, ze ju ma kratku, stiahne automaticky. Niektori ju maju ale troska dlhsiu, cize je nutne ju stiahnut rukou alebo ustami ;). Pri orale je jedno, ci ju ma alebo nema. Pri "rucnej praci" je zase nevyhnutne dat na obrezany penis vela lubrikantu, kedze tam nie je co stahovat a mohlo by ho to boliet.
je to u oboch rovnaké. A v stoporenom stave ani nezistíš, že má obriezku.
nechapem preco nevies ako na to ked tam neny predkozka ved ked ju chlap ma aj tak ju vihrnies a olyzujes tak nechapem
Chester- ale ak ju asi ze nema ,tak co riesis???
Je to take ako ked ti ju nezvlecie naspet...ci ako???