Chlapi s obriezkou - ako na oralny sex?

L.P.

tak ja teda neviem. ja som mala priateľa s obriezkou a nebol rozdiel v ničom. Ani v orále ani v ručnej práci. Zakaždým sa urobil. Ani gel nebolo treba. Takže neviem, prečo píšete, že to treba mazať ... nikdy nepovedal, že ho to bolí.

ludka98

L.P.: no u niektorych chlapov to je tak, ze pri stoporenom stave sa mu predkozka, v dosledku toho, ze ju ma kratku, stiahne automaticky. Niektori ju maju ale troska dlhsiu, cize je nutne ju stiahnut rukou alebo ustami ;). Pri orale je jedno, ci ju ma alebo nema. Pri "rucnej praci" je zase nevyhnutne dat na obrezany penis vela lubrikantu, kedze tam nie je co stahovat a mohlo by ho to boliet.

ludka98

L.P.: no u niektorych chlapov to je tak, ze pri stoporenom stave sa mu predkozka, v dosledku toho, ze ju ma kratku, stiahne automaticky. Niektori ju maju ale troska dlhsiu, cize je nutne ju stiahnut rukou alebo ustami ;). Pri orale je jedno, ci ju ma alebo nema. Pri "rucnej praci" je zase nevyhnutne dat na obrezany penis vela lubrikantu, kedze tam nie je co stahovat a mohlo by ho to boliet.

janekMY33

nechapem preco nevies ako na to ked tam neny predkozka ved ked ju chlap ma aj tak ju vihrnies a olyzujes tak nechapem