Chlapi s obriezkou - ako na oralny sex?

upsss

No mna caka obriezka zajtra, tak po zotaveni Vam mozem napisať čo sa zmenilo a ktorým smerom.
Ale tiež sa trošku bojím.

upsss

No mna caka obriezka zajtra, tak po zotaveni Vam mozem napisať čo sa zmenilo a ktorým smerom.

upsss

rejka

ja mám priatela s obriezkou. jeho penis je skutočne taký milý. A miluje orálny sex, netreba ani gel. aj pršťek v riťke miluje. ved s obriezkou či bez...je to to isté.

ludka98

no ja to nemam sice odskusane, no mne sa paci, ked na penise je vsetko, co tam ma byt. Aj pri rucnej praci je to zrejme pohodlnejsie pre zenu a prijemnejsie pre muza. Ako obrezany penis vyzera dobre, no ale klasika je podla mna klasika :))) Vsetko ale samozrejme zalezi na jednotlivcovi a urcite by som vsetkych muzov negeneralizovala. Kazdy to ma inac usporiadane. Su chlapi, ktori aj bez obriezky maju neskutocny vykon v posteli a vydrzia toho viac ako ktorakolvek zena a su chlapi, ktori aj s obriezkou trpia na predcasnu ejakulaciu.
julqqqa258: a ty mas skusenosti s obrezanym?

skodafa1

myslim ze normalny je lepsi aj masturbacia aj oralny sex a v sexe necitit rozdiel ... a vydrz ? myslim ze je ok ale druhe kolo je dlhsie chcel by som vidiet obrezanyho na druhom kole ci by bol schopny teda aspon vacsina tvrdi ze to nieje take lahke ho uz potom postavit ...

obrezany :D

Všetci tu hovorite čo si myslite a možno 1 -2 ľudia tu maju skutočne obriezku!

Aj ja mam obriezku a oralny sex je neprijemný.
Keď si to chcem spraviť sám jednoznačne s nieakym krémom, mastička inak by to nešlo.

Pri sexe to je niečo iné tam to je dobre.

Veľa ľudi tvrdi že obrezaný chalan ma večšiu vydrž, lebo je necitlivejši a to je somarina. S tou večšou vydržou je pravda ale je to preto lebo niekedy to zaboli trochu a hned spozornie a nevie sa uvoľniť....

Oralny sex je po obriezke somarina. Keď mi to robi moje dievča radšej ju zastavim lebo ma to boli...

Jednoznačne pri ručnej práci krééém a pri oralnom sexe niečo čo sa klže :D a nevadi keď to daš do ust :D