Ahojte mám 23 a konečne zberám odvahu ísť ku gynekológivi. Nemám problémy ale preventívne... no ale mám nadváhu a chcem sa spýtať či má niektorá skúsenosť s tým ako to je ked máš pár kíl naviac...
gynda a nadváha
Ahoj kvetinka, nemusis sa bat ani hanbit. Poznam dost zien nielen s nadvahou, ale aj obeznych a nemaju problem pri vysetreni. Ja sama som teda stihla, ale zasa ked sa vyzleciem na nejakom vysetreni, tak stale pocuvam: Jezis, Vy ste taka chuda, hned by som Vam dala zopar svojich kil... :)). Ale nemaj strach, moja teta ma 90 kil (postava typu jablko, co je teda tuk hlavne okolo pasa a prs) a normalne chodi na gyndu. Takze keep smile :), nie si jedina a blbe reci si nevsimaj...to si riesia primitivovia svoje vlastne komplexy. Pekny vecer.
Anne asi si to zle precitala nie ???
karioll2: ja som ti dala jedno minusko a? ...
bol to necitlivy a arogantny prispevok tot vsetko.
Pokiaľ mám povedať niečo z praxe, gynekológ zvykne keď už si na stole prehmatať bruško, tzv. bimanuálne, čiže jednu ruku... tam a druhou prehmatá prednú brušnú stenu - veľkosť maternice, uloženie a veľkosť vaječníkov atď. Aby bolo takéto vyšetrenie sťažené, musela by byť obezita vyšetrovanej ženy extrémna, podobné je to aj s ultrazvukom, no ten sa ešte vždy dá robiť cez pošvu. Hm, ak teda nie je dotyčná panna. No myslím si, že gynekológ by si mal vedieť poradiť so zložitejšími problémami ako je pár kilečiek naviac. Prajem veľa šťastia:).
nápodobne...
keby tu bolo kaciatko,tak viem ze ona,ale asi vypila vela destilovanej vody.no nic,dobru noc
tak potom je tu nejaký tzv. tichý spoločník...
:))
inak to nevidím... alebo jeden z nás troch /ja, ty, karioll2/ nie je celkom normálny a hodnotí sám seba a ostatných aby vyvolal konflikt... :)
cim dalej tym mam vacsi dojem,ze plno tem tu je vymyslenych
a to sono,bohuzial,vlastna skusenost
levicaaa- to nie je mozne...je neregistrovana :)
karioLL2: :D zrejme asi pisateľka problému, keďže si sa k nej nechoval ako pravý gentleman...