Ahojte mám 23 a konečne zberám odvahu ísť ku gynekológivi. Nemám problémy ale preventívne... no ale mám nadváhu a chcem sa spýtať či má niektorá skúsenosť s tým ako to je ked máš pár kíl naviac...
gynda a nadváha
Karioll tak to zi trafil.....to mas pravdu....:DDDDDD
Lenze ja som sa vyjadril k tebe a tvojmu chudackemu prispevku....k tejto teme som sa nevyjadril.....
bingham -:))
asi ze mame zeny,sestry,dcery,frajerky a pod.a asi ze mame prehlad,aspon my.a ze by z nas niekto onanoval nad predstavou tlstej baby u gynekologa?
to nemozes mysliet vazne,ze?
ja si neviem ani predstavit, ze by sa normalny chlap vyjadroval ku gynekologickemu vysetreniu.. ten moj ma traumu na cely den, ak ma tam niekedy musi odviezt, nieto o tom vypisovat cudzim ludom na internete......
karioll- kasli na hodnotenie:))....to nic neznamena:)...len si to niektori ani neprecitaju:)....tot vsjo:)
Fallo aspon vieme co robi kveetinka77 ked pozera temy......
bingham: nie, oci mi este sluzia ;)
karioll2: nemam zaujem to tu riesit, si sa pytal, kto ti dal minusko... tvoje vyryvacstvo je evidentne v kazdom tvojom x tom prispevku...
"vysetrenie u veterinara" uz nemienim rozpitvavat, kazdy si urobi nazor sam :-P
Howgh
kvetinka77- co???...onanuju??:)
to o tom mozes len ty snivat....
Sorry...ale aj usmev aj rada je obcas dobra a ak niekomu vysvetlis,ze v tom nie je ziadny rozdiel tak ta este osoci.
len tak?poslat obeznu zenu na veterinu?
a neprezivaj to tolko, uz mas vela rokov, mohlo by ti to uskodit:)
v inych temach mas aj pluska, tak klud