Vyberaju ich na operačke, alebo v ambulancii v tej určitej nemocnici? A po ležiačky alebo v sede?
Ako vyberaju krčne mandle ?
si vás tu čitam,lebo syn ma nosnu mandlu zvačšenu, ale sestre vytiahli v detstve a vraj zase museli o dva roky a mamka s nou už nebola a i tak akosi ma chronicku nadchu stale..a manžel nebol a akosi z toho vyrastol...tiež ma napadlo liečit to, ale skor z aloe.lebo minuly rok to sestre na imunitu pomohlo..no vy si tu vymienate take nazory, ta som v rozpakoch.-)musim podla seba ...-)
neonim keby nehovorim z vlastnej skusenosti nehovorim vobec. ale tvoj nazor ti neberem. ta rng viroza sa jak rychlo siri...
Zuzic a Denz,
Pochopte sami seba, kto ste.
Ja viem, že mám pravdu, overené faktami, ak by ste zažali študovať ľudské telo z iného pohladu uvedomíte si, že je superný biomechanický stroj no stroj, ktorý má myseľ ale aj dušu.
Ak berete ľudský organizmus ako nejaký automobil, ste na omyle, ak sa vám pokazí karburátor či iná časť vymeníte ju, no v ľudskom organizme nie, zapamätajte si v ľudskom organizme všetko pracuje ako celok !
Mandle aj keď sú také dajú sa obnoviť, verte v to! a dajte telu potrebné látky a podarí sa, že o tom nikto nevie, alebo, že vám o tom nikto nepovedal, je chyba... Že mi neveríte?..je vaša vec, každý máme oči, no každý sa na inú vec pozeráme inak, tam je tajomstvo zakopané...
neonim jasnacka. mame totalne zapalene, zahnisane, velke, nechutne, zjazvene mandle ale dame si tam kvapku roztoku citricidalu ci jak to vy nazyvate a hned je vsetko vyliecene. ty si uvedom ze ked mas mandle v tomto stave uz ti nerobia ziadnu sluzbu, su iba zdrojom infekcie! vyber kazdemu odporucam, tych par hodin bolesti urcite stoji za to mat s nimi cely zivot pokoj
neonim- NETREP!
zaujimave,lebo ja som mala pri tom zakaz dychat nosom, a mala som dychat len ustami :D, takze ak ma clovek chronicku nadchu, asi ziaden problem........, azase tolko krvi pri tom nebolo, a to som mala obrovsku mandlu, trocha som pri tom dychani cez usta poopluvala doktora, ale inak v pohode.......a prebieha to posediacky, ja som bola normalne ako na oúeracke, zhasnute svetlo, len lekar mal svetielko na hlave....nebolelo to vobec pri zakroku, ale az potom...
aknitka
ja viem,aj ja som si to prezil,chvalabohu ze nikdy viac,po 2 dnoch som mal problemy,tak mi do tej rany dali odsavacku a odsavali par krat za den......
ne nastastie ne:) mne vyberali krcne v lokalke, a nosne v lokalke aj v CA no pri nosnych znovu upravovali aj nieco s krcnymi...no to je zlozite:)