prosím porade niekedy po vymočení mam ešte stále nutkanie na močenie a potom mam aj slabý únik moču niekedy zas musím sedieť aj pol hodinu na wc aby som sa riadne vymočil občas sa my stane že prídem na wc a musím tam byt aj dve minúty kým začnem močiť
problem s mocenim
dodatok, hyperplazia prostaty je nadmerne zvacsenie, ktore priskrti mocovu trubicu u mnohych starsich muzov. Steroly(prirodzene rastlinne latky) zmiernia, ba dokonca niekedy uplne odstrania hyperplaziu.
Na hyperplaziu pomahaju rozne rastlinne steroly. Zdroje su niektore rastlinne oleje, hlavne doma tekvicovy, ale dostat ho v panenskej kvalite je problem.
Odporucam extrakty z pilovej palmicky(saw palmetto) ktore maju obsah aspon 260 mg sterolov. Tiez vytazky z korenov zihlavy a extrakt z kory africkeho stromu pygeum africanum.
Je plno zmesi na trhu, aj ja mam dve v obchodoch, ktore som sam bral na ten isty problem(chlapi po 50 tke maju az 60% prvdepodobnost hyperplazie prostaty, ktora sa moze zmenit na pomalu rakovinu.
Mam problem s mocenim,ked som pri niekom alebo ak dlho drzim moc a nejdem na zachod,potom musim pockat chvilku a uz to pojde mam 27 nie je to skoro?
Sú to problémy s prostatou.Je treba ísť k urológovi.Až nepôjdeš včas môžeš si dohnať nádor prostaty a to potom začneš liečenie kastráciou a vybratím prostaty. Nie veľmi lákavá perspektíva, takže nečakaj.