problem s mocenim

RNG

dodatok, hyperplazia prostaty je nadmerne zvacsenie, ktore priskrti mocovu trubicu u mnohych starsich muzov. Steroly(prirodzene rastlinne latky) zmiernia, ba dokonca niekedy uplne odstrania hyperplaziu.

RNG

Na hyperplaziu pomahaju rozne rastlinne steroly. Zdroje su niektore rastlinne oleje, hlavne doma tekvicovy, ale dostat ho v panenskej kvalite je problem.
Odporucam extrakty z pilovej palmicky(saw palmetto) ktore maju obsah aspon 260 mg sterolov. Tiez vytazky z korenov zihlavy a extrakt z kory africkeho stromu pygeum africanum.
Je plno zmesi na trhu, aj ja mam dve v obchodoch, ktore som sam bral na ten isty problem(chlapi po 50 tke maju az 60% prvdepodobnost hyperplazie prostaty, ktora sa moze zmenit na pomalu rakovinu.

toni

Mam problem s mocenim,ked som pri niekom alebo ak dlho drzim moc a nejdem na zachod,potom musim pockat chvilku a uz to pojde mam 27 nie je to skoro?

kako

Sú to problémy s prostatou.Je treba ísť k urológovi.Až nepôjdeš včas môžeš si dohnať nádor prostaty a to potom začneš liečenie kastráciou a vybratím prostaty. Nie veľmi lákavá perspektíva, takže nečakaj.