Pomozte mi prosim! Zacinam mat silnu averziu na nasho kamarata. S priatelom sme sa dali dokopy z najlepsieho priatelstva. Stale sme boli ako kamosi spolu a dlho si dobre rozumeli, az vzniklo viac. S nami bol aj dalsi nas spolocny, no viac jeho kamarat. Teraz spolu vsetci traja byvame a tu je moj problem. Ja som tu sama, kamosky tu nemam. Nemozem si stazovat ze sme s priatelom spolu malo. Naopak, stale a casto. Lenze je rozdiel dostatok pritomnosti a pozornosti. A mne prave to druhe chyba! Vecer prideme domov unaveny z prace a tak oni zasadnu s pivkom pred televizor a ja si stale hladam inu aktivitu, lebo sa nudim a tie debility co sa vysielaju mna nebavia. Resp. kamarat nosi na dvd same akcne filmy, ktore ma tiez nebavia a tak nemozem s nimi ani pozerat. Je mi luto, ze som stale sama. V jednom byte, ale sama. Ked si mam chut na vino, musim vypit celu flasu, ale dopijat na druhy den, lebo mi je luto zvysok vyhodit, kedze mam rada kvalitne vino a to aj nieco stoji. Pripadam si ako alkoholik, ked sama popijam vino popri nejakej aktivite. Priatel sice vino rad ma, ale ked nas kamarat pije pivko a uz mu ho kupil, tak si ho da. A nabuduce musi kupit zase teda pivko on. Ziarlim na kamosa, lebo mam pocit, ze priatel sa viac venuje jemu a odkedy viem, ze bol kamarat proti nasmu vztahu a robil zo mne debila, ze si priatelove city len namyslam, mam nanho tazke srdce o to viac. Mam pocit, ze jeho tesi, ked je moj priatel s nim (lebo by bol chudacik tiez potom sam) a u mna to potom priatel dobieha vecer v posteli ked sa pomojka, lebo nieco chce. Lenze ja potom ani zi sexu nemam taku radost. A kedy sme si spravili my dvaja pekny vecer ani neviem. Fest ma to stve, lebo ho lubim, chcem byt s nim. Aj priatel ma lubi a velmi- to viem. Len akoby nerobil nic preto, aby som ho lubila aj ja....
Averzia ci ziarlivost na kamarata?!
presne tak bez vycitania mu povec presne co si sem napisala
zaklad udrzania vztahu je KOMUNIKACIA :)
No a povedala si mu toto vsetko, co si tu napisala ? Tym bolo treba zacat...