Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

1000 kalorii denne

j.v.

Ja odporucam si preestudovat 90dnovu dietu....netreba ju dodrziavat uplne striktne ale vdaka nej mam preny rezim jedal. Na ranajky ovocie, okolo 12tej obed o tri hodky ovocie a o dalsie tri hodky vecera-ta je ta ista ako obed len polovicna porcia a potom uz by si jest nemala a samozrejme ziadne sladkosti...

darkmother

ja kalorie pocitam a pomaha to.. ale mam ich rozlozene do 5 jedal za den a jedavam aj sladke, posledne jem tak, aby som sla spat trocha hladna. zeleninu tam vobec nezapocitavam. 1000 kcal je asi malo, niekde som uz pisala o bazalnom metabolizme a tych 1000 by sedelo asi na nejaku 50kg slecnu na udrzanie vahy. na chudnutie-ako je o tom vela popisaneho. pocitat kcal sa neda stale, je to otravne, ale o chvilku ziskate odhad. ja osobne to odporucam - aspon na chvilku, nech viete, ze jeden cheesburger v mcd ma 300 kcal :(

smajliQa

adafad.. uplne vsetko robis zle....
zacnem tymi rozkami.. vymen ich za celozrnne pecivo.. len preboha myslim ze bude stacit aj jedno denne, max. dve.
a jedz ho rano.. v ziadnom pripade vecer.

prazenica,?? aka,?, z kolkych vajec?
robis si ju na oljei? davas si do nej aj nejaku sunku, alebo klobasu?

jes len 3 krat denne... medzi ranajkami a obedom... mas vela hodin kedy nic nejes, a to je chyba... mala by si medzi to zaradit este nejaky jogurt alebo ovocie.

na veceru nejedz rohlik, ale si daj napriklad cottage syr so zeleninou,.

a to ze si davas na rohliky, maslo, horcicu, sunku a podobne veci,,,, vymenila by som to zacelozrnny rohlik, platok syra a kuraciu fitnes sunku, a mas o polku menej kalorii prijatych..

adafad

prosim aj ja mam okolo 170-175 cm a vazim 67 nno si dam prazenicu a najviac tuku mam na bruchu rano si dam 2 rohliky + prazenicu ale bo len tie v rohliky z maslom horcicou sunkou syrom a tak dalej si nie na obed ale neskor asi o 15 : 00 si dam obed a vecer si dam tiez rozok alebo nieco take snazim sa to obmakcit ked som doma stale myslim na jedlo ale niekedy si zobnem dajaku sladkost rozok niekedy aj viac a skoro kazdy vecer sa chodim 5 kilometrov na bycikli niekedy na korculiach a denne robim 100 brusakov poradte prosim ako schudnut idem do 9-tej triedy

sisiii :*

ojj ja prijimam denne okolo 500Kcal :D co je cca 2100 Kj. To je zle ? :DD..........noo povedzte a spalujem cez 5000 kj ... ale vaha neustupuje ://

Tinaaa

Keď som si prečítala túto diskusiu, hneď ma napadlo, ako som celú prestávku v škole hľadala na internete kalorickú hodnotu cereálnej kaiserky :D Je to účinné, to je pravda, ale náročné, drastické a nezdravé.. a navyše, ak po určitej dobe telu znova dáte vyšší príjem ako 1000 kcal kilá pôjdu hore. Možno nie úplne všetky, ale..

naaaaaaaaana

oooops ja som sa vcera hrozne prejedla ale hrozne a neska som to chcela napravit tak som doteraz som zjedla 823kj + aktivita ako korcule a schody.... no ale to len neska ranajky 2kiwi.... ale o 1 kuscek mrkvy... a ptoom jablko cize ekd ej to ovocie kaloriie sa spaluju omnoho rychlejsie mno nevadi aspon nejaka ocista :D