Kto mi poradi co to mozu byt za priznaky ked je horka chut? Dakujem
Horka chut v ustach
Spôsobené to môže byť z viacerých príčin, napr. otravou nejakým ťažkým kovom, refluxnou chorobou alebo najčastejšou príčinou je nadmerné užívanie liekov a ich rozličná kombinácia vyliec.sk
Boze :D sorry, ale precitala som "uhorka v ustach" ;D
55-áno,a celkom úspešne!!!!)
ty sa mas s tou akupunkturou :DDD ty by si aj zlomenu nohy alebo slepak liecil akupunkturou
horkú chuť najčastejšie spôsobuje žlčník,liečba akupunktúrou je jednoduchá a rýchla
MAM HORKU CHUT V USTACH DRUHY DEN A VOBEC TO NEPRECHADZA NECH ZJEM COKOLVEK....CIM TO MOZE BYT? DAKUJEM
Mám tento istý problém dva týždne pociťujem horkú chuť v ústach ------ja už nemám žlčník pred desiatymi rokmi som absolvovala operáciu a nemala som žiadny problém.A neviem čo to môže byť keď nejem tak necítiť to tak ale ako náhle sa najem alebo vypijem niečo vodu atd horká chuť sa mi objaví a dosť výrazne , nie je nejaké riešenie aby som nemusela hadicu prehltávať ?,,,,,,,,
ak vylúčiš lieky a stravu, ktorá môže spôsobiť horkú chuť,tak s veľkou pravdepodobnosťou sa jedná o žlčník
hej, ja som mala takisto horku chut pri helicovi. Hlavne pri liečbe antibiotkami. Podľa mňa to máš so žalúdka, alebo je to psychické. Máš to na lačno, či aj keď sa naješ?