Mám také otazky.... prvá láska, milovanie.. atd.. !!!!:)

Príspevok v téme: Mám také otazky.... prvá láska, milovanie.. atd.. !!!!:)
dida999

Takže zaujímalo by ma, ako ste Vy prežívali svoju prvú lásku .Lebo poviem to takto. Som štvrtáčka na strednej škole. Ešte nikdy som nemala poriadny vztah a ani prvé milovanie tiez este nemám za sebou. Dost si na týchto veciach zakladám a zaleží mi na tom kt bude ten prvý.Mám za sebou jedno sklamanie za ktoré si v podstate možem ja. Prekonala ma moja vlastná nerozhodnot a to , že som nevedela čo vlastne chcem . Chlapec to vzdal a našiel si inú. Velmi ma to bolelo a tažko som sa z toho spamatávala. Pravdepodobne by to aj tak nebola láska na celý život, ale zistila som a až teraz som to zistila, aký je rozdiel ked vo vašom živote je niekto kto má o vás zaujem a myslí na vas... Proste to bola jedna etapa, skončila sa, život ide dalej , aj ked ma často zožierajú spomienky na to aké by to bolo keby... keby to pokračuje, keby to riesim inak , keby poviem niečo inak .. keby, keby.. Viem že už sa to nikdy nedozviem. S láskou sa zahrávat neoplatí. už to viem . Len neviem prečo stále váham nad nieťím ked sa nieco črtá , ak chápete ako to myslím. Viem že som mladáá , že to príde ale...Často zavídím babám kt v mojom veku už v pohode majú aj dvoj troj ročné vztahy. Asi na mne niečo bude lebo nemožem povedat , že by o mna nebol "záujem" :) Ale zas namyslená , myslím nie som :) Takže tak ... Ako ste vlastne zabudli na svoju prvú lásku ??
A ešte ...Aké bolo vaše prve milovanie?? .......... Nerobím chybu ked sa s tým neponáhlam a a tak celkovo...Čo si o tomto celom myslíte Vy?? Dakujem :)

hard

Dida, to ani nie, skor som uz stratil vsetky iluzie:) ja uz sa tymi srackami brodim dost dlhu dobu na to, aby som vedel povedat ze robit si stres s "prveho" je uplna blbost. Nic vynimocne, aj tak to najlepsie zazijes az neskor... vies ako to chodi... cim viac skusenosti, tym lepsie... dnesna doba je skazena... je to trpka pravda, ktora sa nepaci ani mne... ja som kedysi veril ze je mozne byt v dnesnej dobe romantik, ale zhoda udalosti ma presvedcila ze je to blbost... ja sa nad tym uz ani nezamyslam... cim je clovek citlivejsi a romantickejsi, tym je zranitelnejsi... kazdy si do teba rad kopne a kludne zahodi vsetko kvoli uplnej hovadine... aj ten tvoj prvy...

pampeliska

Na svoju prvu lasku som davno zabudla, pri kazdom dalsom vztahu som si myslela, ze to uz je ten pravy, ale neskor som pochopila, ze nie. To budes citit, ked uz je cas, netreba sa ponahlat. A prve milovanie asi nebude znamenat, ze uz nebude niekto iny, to by bolo prilis velke stastie... Ja som mala 19. A "princa na bielom koni" som nasla v 38. roku zivota...a som velmi stastna. Samozrejme ti prajem aby si ho nasla skor. Spolahni sa na svoje pocity :)))

hard

Na prvu lasku sa vykasli, aj tak si na to za par rokov nespomenies. Prve milovanie je to iste... necakaj od toho zazraky... Mas to jedno, to ze je to uzasne a ma to byt romanticke su kraviny, absolutne na tom nezalezi, a nie je to podstatne. Prva laska este nevysla nikomu... mozno tak ked vystriedas 20 - 30 chalanov, potom mozno pride ten pravy. Nepoznam pripad, kedy by zenska vydrzala hned s prvym chalanom... a ak ano, tak je to taka nuda, ze by som to uzasnym urcite nenazyval... asi tak... tieto romanticke blafy su na smiech, aj tak to tak nefunguje... cim viac sa snazis, tym horsie to dopada...

Giovanni

dida999 vyzeras byt rozumne dievca,bud aka si a cakaj na toho praveho,neber si priklad so spoluziacok,tvoj pravy si ta najde:)

kaktuska

Ja som mala prve milovanie "az" v 18 rokoch a som velmi rada ze to nebolo skor bola som uz podstatne zrelsia, sebavedomejsia a istejsia v zivote. Takze je to uplne ok s tym pockat nic ti neujde.
A velke lasky su vzdy velke ked ich prezivas ale ked sa skoncia treba ist dalej ved ta dalsia moze byt tiez velka bolo by skoda ju zignorovat.