Moze sposobit DRICLOR a ine antiperspiranty rakovinu?

RNG

Typicka absolutna dovera v miestnych lekarov....
Este zrejme bude dlho trvat, kym si ludia zvyknu na myslienku, ze existuje plno roznych lekarstiev, okrem typickeho organizovaneho symptomatickeho, ake sa vyucuje na fakultach vsade na zapade.
A ze rady na ine lekarske smery clovek nemoze dostat od lekara, ktory v tom nebol skoleny.
Tak ako nemoze dostat rady od bezneho farmaceuta na potravinove doplnky, lebo to sa zatial este neuci na farmaceutickych fakultach.

Ivka 1

Ďakujem :) pokúsim sa to do neho dostať.
Lebo všetko odmieta a iba keď to nazveme liekom,tak je ochotný to zjesť.

RNG

Na zmensenie prostaty treba brat rozne rastlinne steroly, ktore inac su uzitocne aj na srdce.
Zdroje sterolov su rozne zeleniny, ale najma plody palmicky plazivej(serenoa repens, Saw Palmetto), kora stromu pygeum africanum, korene zihlavy a panensky tekvicovy olej. Ucinne davky sterolov su 200 az 400 mg denne
Na regeneraciu nervov je treba najma EPA a DHA, zlozky kvalitnych rybacich olejov alebo este lepsie oleja z morskych rackov, krill. Rybacieho oleja odporucam 10 gramov(vyse polievkovej lyzice) a kril,asi 1.5 gramu, ucinok je zhruba rovnaky.
A nezabudaj na lecitin, mozog je zlozeny az 30% z lecitinu tj akekolvek regeneracie tuto latku nevyhnutne potrebuju.

Ivka 1

Bohužiaľ HBO komôr je na Slovensku veľmi málo a najbližšiu máme v Košiciach, v takomto stave nie je schopný prevozu.
Bohužiaľ pravá ruka je už nenávratne ochrnutá ,veľmi ho však bolí. Dosť narieka a každú chvíľu sa mu upchá katéter zavedený do močovej trubice ,má zväčšenú prostatu a aj z toho má bolesti. Každú chvíľu je u našich záchranka.

RNG

Ivka, nezabudni na odstaranovanie krvnych zrazenin a riedenie krvi bezpecne nattokinazou. Daco sa v mozgu da zregenerovat . Skoda, ze nedostal okamzite hyperbaricky kyslik, to v takych priopadoch pomaha v okysliceni tkaniva v mozgu, kde je zastaveny privod krvi, takze neodumru.
Zialbohu to treba robit velmi rychlo, minuty po porazke, lebo cim dalej, tym vacsia oblast odumrie.Myslim ze s tymto su na Slovensku lekari este nedostatocne informovani a rozhodne nemaju dost HBO komor na to.Stacia komory na 1.3 atmosfery(tj 30% nad normalny atmosfericky tlak) s cistym kyslikom.

Ivka 1

Prečítajte si knihu od : John Virapen

Nežiadúci účinok smrť

Je to priznanie bývalého riaditeľa farmaceutického koncernu.

Môj ocko sa dal nahovoriť na bezplatné testovanie lieku na sebe.Bol dokonca veľmi pyšný,že si ho pán primár int.oddelenia vybral.Márne som sa ho snažila od toho odhovoriť. Teraz nám leží doma po mozgovej porážke, ochrnutý na pravú stranu,nerozpráva.Snažíme sa mu pomôcť prírodnými produktami, začína sa to pomaličky zlepšovať no je to beh na dlhé trate.

Čo sa týka antiperspirantov používajte radšej tie, bez aluminiových solí a zirkónia.

RNG

Kozmetickypriemysel ma vela penazi a medicky priemysel potrebuje pacientov, takze je jasne, ze maju eminentny zaujem na dokazani opaku pravdy, ze hlinnik sposobuje skodlive zamorenie tela sam o sebe a potlacanim potenia=vylucovanie splodin z tela sa to zamorenie este zvysuje.
Ja sam som bol kedysi vyskumnik a viem , ako sa daju veci manipulovat, aby sa dokazalo to co je ziadane nejakou zaujmovou skupinou.Hlavne ked su za tym velke peniaze, nehovorim teda o par milionoch ale miliardach.
Co sa tyka ale rakovin prs tam su hraci najma jod, selen, zinok(nedostatky) a neprirodzene chemikalie, ktore lekari bezne nazyvaju "hormony", ale v skutocnosti su to nie bioidenticke hormony, ale v prirode nikde neexistujuce patentovane chemikalie, ktore maju hromadu skodlivych ucinkov ked zamoria telo.

Macka-Placka

Ahojte ked vas to pod tymi pazuchami hryzie tak ste si neprečitali poriadne navod.Ja som ho tiež neprečitala a hryzalo ma to preto lebo som sa osprchovala a hned som si to namazala a išla spať..no celu noc som nespala.:D takže odporučam aspon hodinu dve natrieť PO sprchovani a nemalo by hryzť..:)Držim palce....:D

lenkaaaa24

čistá chémia, ktorá spôsobuje blokovanie mazových žliaz a lymfy, zabraňuje vylučovaniu toxínov a potu, čím blokuje kanáliky, vznikajú nádory a pod. Najhoršie na tom je, že keď o 15 - 20 rokov dostane niekto rakovinu, nespomenie si na antiperspiranty či kozmetiku alebo celkový živ. štýl, len si jednoducho povie : "mám rakovinu" ale príčiny už skúmať nebude. V dnešnom prechemizovanom svete má každý možnosť voľby a každý si mať byť vedomý možných dôsledkov.

Hanča

Ahojte, ja driclor používam,mne pomáha. Spozorovala som, že keď si nanesiem driclor, nepotím sa v podpazuší, ale sa viacej potím na hrudi. Myslím si, že lepšie je použiť driclor raz za čas, ako antiperspiranty každý deň.