orgazmus neprichádza a neprichádza

Príspevok v téme: orgazmus neprichádza a neprichádza
Nicola11

čawte mam 22 a mam taky velikánsky problém...narovinu: pri milovaní neviem dosiahnuť orgazmus. teda pri trení klitorisu orgazmus dosiahnem ale vaginálny o tom môžem len snívať. s bývalým priateľom som chodila asi 8 mesiacov. a za celý čas nedošiel. a s mojim terajším priateľom chodím 1 a pol. a tiež nič... už som rozmýšľala nad terapiou s sexuológom ale myslím si že on by mi povedal to čo kamoška. a to že skus inu polohu, alebo vypi liter vína. to všetko sme skušali a nič. aj ja chcem od rozkože plakať... veľmi ma to trápi... lebo mam niekedy pocit že ma to milovanie nebavi... tým nemyslim bozkávanie, hladkanie... to mam rada...myslim ten samotný sex.dufam,že príde čas a zmeni sa to...a nech príde čo najskôr pjosím.ak viete poradte niečo.

janekMY33

no patris k zenam co nedokazu dosiahnut vaginalny orgazmus ale mozes byt rada ze aspon klitorialny musis ty pocas milovania si drazdit klitoris

orgazmuska

Caute!

Necitala som všetky odpovede...Chcem sa len opytať... S priatelom mam tiez klitorialny orgazmus,ale tento vaginálny nie a nie dosiahnut, ale myslim raz som ho mala, no niesom si ista,bolo to ked mi to robil prstami pri 69 velmi rychlo,velmi som tiekla, mam pocit ze vystrekla aj on vravel,ze to citil,všetko bolo podomnou mokre, tak neviem teraz či to bol ten vaginálny orgazmus ???ale necítila som take to vyvrcholenie ako pri klitorialnom ..baby čo ste to mali skuste to popisat.

nicola11

jedinymaznacik - ved práve tomu nerozumiem. sama sa spravim. teda dosiahnem orgazmus ale len klitorialny.sama sa nepalcujem.priateľ povedal že mu je to ľúto, že sa nedokažem dostatočne uvolniť a že to je asi tým.
myslím si že je tým ohrozený môj vzťah.
naše milovanie je také že on sa snaží o moje uvoľnenie, milujeme sa a ja nič. a potom to dopadne stále rovnako, on sa spraví.a ja som tak trošku nahnevaná, že to dopadne stále tým, že on bol a ja som to nemala ani v päte.už mi povedal že mi kúpi na Vianoce robertka. no ja to nechcem, asi by ma porazilo keby že sa spravím s umelinou a nie s ním.

Za následok toho môjho problému vidím to,že sa odmietam milovať, a že si hľadám výhovorky. a radšej navrhnem nejaký romantický večer pri víne alebo dobrom filme.

jedinymaznacik

Nicola 11, no ja si myslím, že to všetko o tom uvoľnení sa. A keďže som už potom taka napätá, že......... aaaaaaaaa už to príde.. alebo čakám kedy to už príde, že to nakoniec nepride....a mne tiež 69 nič nerobí. možno raz som sa pri nej dokázala tak uvoľniť, že mi bolo dobre...ale aj tak žiaden orgazmus....a ty sa sama spravíš? lebo ja hej a preto to nechápem....

Nicola11

jedinymaznáčik.... prečo sa ti to zdá že si za to môžeš sama. to som celkom nepochopila.ten pocit mam aj ja že ked už začnem niečo cítiť tak sa teším a ono to skončí.

jedinymaznacik

a sim mas pravdu...ja som ani nevedela co je to orgazmus a aj tak ma sex bavil. Mne je fajn pri sexe s mojim maznacikom ale uz mi tak trochu chyba ten orgazmus....

jedinymaznacik

no ja mam tiez 22 a tiez to nie je ziadna vyhra s tym orgazmom. ala u mna je to asi tym, ze ked uz citim ze pride, tak sa na neho konecne tesim, ze ani nepride. proste zase nic. uz som nemala orgazmus ani nepamatam. s priatelom sme spolu 4 roky a prvy orgazmus v zivote som mala s nim a bolo to po pol roku ak nie viac. potom som mala aj 2 krat pri jednom cisle najprv pri oralnom a potom pri normalnom sexe. jednoducho aj vagianlny aj klitoralny, či ako sa to deli, a teraz ho mam len ked sa spravim sama. a uz ma to nebavi. ale mozem si za to sama