potrebujem od vas jednu radu akoby ste vyriesili danu situaciu. mam kamosku a mierne sa jej zalieca jeden chalan, kontroluje ju vsade s kym je, co robi, kam chodi a pod. pritom spolu nechodia, nie su nic viac len spoluziaci. kvoli tomu si ju doberaju vsetci naokolo, trusia nevhodne reci a poznamky o nej a o nom, proste jednym slovom podpichuju a robia vsetko co sa nehodi. jedna sa o dost blizkych ludi jej srdcu. chcela som jej pomoct tak ze som sa planovala porozpravat s obidvomi stranami nech prestanu, ale povedala ze zatial to necha este tak, hoci tomu chalanovi uz povedala svoje. v poslednej dobe jej to zacina byt neprijemne ba az trapne, je pod viacerymi tlakmi, napr. nemoze si robit co chce, psychicky a citovo ju vydieraju - musi chodit vsade s tymi kamoskami (s tymi doberajucimi) pretoze ak nie, tak sa s nou prestanu rozpravat a neviem co este. ano viem, je to strasne detinske ale tak kazdy je iny a kazdy ma svoje chyby. preto by ma zaujimalo ako sa jej da pomoct. co by som ako jej kamoska mala urobit a naopak do coho sa nepustat.
pozn. nejedna sa o nejakych strnstrocnych ale o ludoch studujucich na vs..to je na tom prave to najhorsie. vopred vam dakujem za vsetky odpovede