dobrý den, chcela by som sa spýtať máte tu niekto nejaké skúsenosti s tabletkami LACTOCAND? dakujem
LACTOCAND
normálne tabletky, je ich v jednom balení 30, kúpiš v lekárni za cca 6,30...
A to su normalne tabletky alebo vaginalne?
aký je rozdiel medzi lactocand a lacto lady? Nie je na to dobrý aj nejaký čaj, skúšala som len ženský ale ten mi vôbec nepomohol:(
neviete mi poradiť ešte dačo prosím?
no, prestat uplne neprestalo ale urcite sa to obmedzilo... ja som zacala teraz uzivat probiotika, takze si od toho slubujem urcite viac...
po koľkom dni užívania LACTOCAND-u ste pocítili že to funguje, prestalo pálenie a svrbenie?
Dalsi ich vyrobok, myslim ze je to novinka - LACTO LADY
LACTOCAND som si kupila pred par mesiacmi, prvy blister som neuzivala vobec pravidelne len sem tam som si vzala tabletku... pred asi dvoma tyzdnami som ho zacala uzivat pravidelne kazdy den a mozem potvrdit pozitivny vysledok :) a vedlajsie ucinky - presne ako spominala lilikk...
TINA36, este ma nieco napadlo, ked mate obcas palenie, skuste vaginalke cipky - FEMINELA VAGI C, mne ich odporucil lekar, gynekolog lebo bol uz zo mna nestastny. Je to tiez ako prevencia.
Dalsia moznost su tabletky CANDIVAC, uzivala som ich sice,ale neviem zhodnotit ci pomohli. V lekarni mi povedala, ze by ma to malo chranit asi aj rok, alebo pol roka, ale myslim ze som mala pocas tej "ochrannej doby" kvasinky.
Uzivala som ich asi takto - dobrala som jedno balenie, potom som si dala pauzu, cca dva tyzdne potom dalsie balenie a zase dva tyzdne a zase jedno balenie.
Vedlajsie ucinky? Pravidelna stolica :-), ale kazda sme ina, u vas to bude mozno nieco ine.
Myslim, ze pri tom paleni by to mohlo pomoct, kamoska ich uzivala ako prevenciu pred kvasinkami.
Ale spolu s lactocand, som pila strasne vela zenskych cajov a jedla cesnak, ktory som zapijala mliekom, ale ten som jedla podla moznosti kedze ho strasne citit:-).Dufam, ze som aspon trosku pomohla.
a nejaké vedlajsie účinky ste nepocítili?
ja mám problémy asi s kvasinkami alebo dačo, sem tam cítim také pálenie, mohlo by mi to pomôcť?
môžete mi napísať aj na e-mail ak by ste chceli...
ninka20@centrum.sk