pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
dnes bol krasny den nexus a nebol si vonku? ja som tak lutovala ze len pospavam a nic nerobim dokopy prepianm telku a mam s toho depku otrasnu len sa flakam ako duch.
A uz si s dotycnou neni vobec v kontakte? Mna napr velmi hneva moj byvaly obcas ozraty zavola, hoci vie ze mam iny vztah, je mi ho sice luto,..tak mnoho krat mu ani nedviham, alebo krizim na neho.
Niekedy si hovorim mal sa chovat inak,,uz je neskoro.....kazdy plati za svoje chyby.Mozno ja ty si niekedy v zivote niekoho nechal....a ona trpela ako ty teraz.Ono to je ako by kruh.Vsetko sa raz vrati.
Cerstvy vzduch je super.Co keby si si kupil psa? budes sa mat o koho starat.Ja som mala 15 rokov psa a velmi to prospieva.a co s tym stretkom ,som za niekedy o mesiac ,alebo tak.mozno to treba dohadovat mailom,ludia neradi davaju verejne tel cislo.Inak ako budes silvestrovat???a tiez iny prispievatelia ako to planujete "roztocit?"
pre vsetkych zufalych
pred rokom som zazila rozvod, financny pad, zila som asi 3 tyzdne doslova na ulici .... a potom sa mi zmenil zivot
odporucam super.vestiaren@gmail.com
nie je to len vestenie ale komlex ktory Vas nakopne tak, ze sami nebudete verit
max cau....no cez den sa to da nejako vydrzat..., ale nieje to dobre, su chvilky, ked nemyslim na problemy...ale naakumulovana nervozita za den sa prejavi vecer...a to ovplyvni spanok..
povedz mi , kolko si dnes spal? odkedy dokedy?
no zalezi ako sa budes citit, ked ti bude stacit spanok, tak super, mozes vsetko vysadit. Ved dnes si spal viac nez ja za dva dni :) Inak ako ti je? Mas aspon chvilku cez den ked na nu alebo na to nemyslis? Vies, ci sa dokaze tak uvolnit trochu.
ojka ..diky za podporu, dufam ze si dnes spala dost a dobre.. :)
max...diky za radu, musim to nejak riesit,
len clovek , ktory zazil nieco podobne, moze pochopit, ako sa ten druhy citi...
dnes som spal dost vela, dal som si xanax sr, 2 kusy a calmaben, od 22-6.30, tak to je rekord, ale musim zacat s tym spankom...
to je najdolezitejsia vec pri takychto problemoch...
skusim to tak riesit aj dnes, po spanku sa citim ovela lepsie...
pschologicke mam ist vo stvrtok, druhy krat..
ja myslim , ze ked sa "naucim "normalne"
spat, t.j. aspon 8 hiodin v kuse, mozem postupne vysadzat ten xanax,
co si otom myslis?
nexus,
skus lieky ako gerodorm a pod. Predpisat ich moze len lekar, nemozes ich uzivat prilis dlho, max. mesiac, lebo su navykove, ale vyriesia ti nespavost, kym sa das dokopy. A chod za tym psychologom, bude to fajn.
to že ma láme na spanok, to je skôr z toho skorého ranného spavania ((-: ale dakujem, a podobne prajem =)
ojka, jasne ze to je z nedostatku spanku ta nervozita...
to je pozitivne...ze ta lame na spanok, ved tebe sa to pomaly aj upravuje...tak ti prajem pekny a neruseny spanocek :)
nexus heh, to oslovenie gabi ma dostalo, potom som si všimla, že to bol preklep (:
ta tvoja nervozita, podraždenosť, nekludnosť, to môže byť aj dôsledkom toho nie najlepšieho spanku, takže ked sa vyrieši spanok, problemy snad pominu. Teraz už treba "len" ten spanok doriešit. Ja viem, že zabudať na svojich EX nie je také jednoduché, ale skus si povedať tak, že to je už za tebou, a teraz ťa čaká nová etapa života, na ktoru si zvedavy ...(: