RNG kratka otazka

Príspevok v téme: RNG kratka otazka
ave99

RNG, kedže neviem preco, ale pre nejaky technicky problem nemozem zadat otazku do vasej rubriky, pytam sa touto cestou.
Velmi pekne by som vas prosila o odpoved. Vy ste uz viackrat pisal o doplnkoch na cukrovku, aj ste ich vymenoval v otazkach pre RNG podla ucinnosti, ale potrebovala by som vediet, ci poradie bolo od najslabsich, alebo naopak. Moj 73 rocny otec ma dost zvyseny cukor a ja mu chcem pomoct.
Dakujem

vlad22

zdravím, RNG dá sa nejako bojovať proti už existujúcej alzhaimerovej chorobe? mama vo veku 77 rokov, no začalo sa to prejavovat asi pred 2 rokmi.lekár usudil že je to druh demencie. existuje dačo na to, či nie, aspon z nejakých domácich alternatívných receptov? inak som počul,že už vynašli čosi, ale že to nechcú na verejnost, ako aj liek na rakovinu.. to preto ,aby nenastalo velké preludnenie na planéte či čo,lečbo tieto choroby má strašne vela ludí.

gardenka

Chcela by som poprosit o radu RNG,ako sa da liecit toxokaroza u dospeleho cloveka,ktora bola diagnostikovana po vytere z ucha.velmi pekne dakujem za odpoved

Denz

natan-

Schwannom des Magens - eine seltene Differenzialdiagnose uBigpoint Pleuraerguss
S. Janowitz 1, F. Meier 1, J. Reisig 2
1 Department of Internal Medicine, Krankenhaus Burg, Academic Fakultnej nemocnice University of Magdeburg, Nemecko
2 Chirurgická klinika, Krankenhaus Burg
Zusammenfassung

Wir berichten über ein Schwannom des Magens, Welches durch einen linksseitigen Pleuraerguss, bedingt durch eine inflammatorische Umgebungsreaktion, klinisch manifest wurde. Die 75-jährige Patientin wurde wegen zunehmender Atemnot uBigpoint linksseitigem aufgenommen Pleuraerguss stationär. Anamnese die, die klinische Untersuchung, die Laboruntersuchungen, die gastroskopii sowie die Computertomographie und die Ultraschalluntersuchung des brucha deuteten bereits auf einen benignen Magentumor hin. Eine Tumorresektion, verbunden mit einer Fundektomie mit einem Sicherheitsabstand von 3-5 cm, wurde durchgeführt. Die Histológia zeigte ein großes, intramurales Magenschwannom der Magenwand ausgehend von der Submukosa. Eine Malignity konnte histologisch ausgeschlossen werden.

Nach drei Jahren Nachbeobachtung ist die Patientin rezidivfrei, ein erneuter Pleuraerguss trat nicht mehr auf. Das ist eine sehr seltene Prejav eines Magenschwannoms und eine sehr seltene Differentialdiagnose eines einseitigen Pleuraergusses.

Abstrakt

Máme správy prípade osamelého žalúdočné schwannom, ktorý sa spočiatku prejavuje sa opakujúce ľavej pleurálny výpotok spôsobený zápalovú reakciu. 75-rok-stará žena bola primárne prijatý s progresívnou dýchavičnosť a ľavostranná výpotku. Dejín, ako aj klinické vyšetrenie, gastroskopii, počítačová tomografia (CT) a ultrazvukové transabdominální brucha navrhol diagnózy benígnej nádor žalúdka. Nádor bol resekciu a fundectomy s bezpečnostnej vzdialenosti 3-5 cm vykonané. Histologické hodnotenie odhalilo veľké transferové schwannom žalúdočnej steny, vyplývajúce z LIEKU Submukozálna vrstvy. Nebol nájdený žiadny dôkaz o zhubný nádor.

Počas troch rokov po-up pacient nevykazuje žiadne známky recidívy alebo pleurálny efúzie. To je veľmi vzácny prejavom tejto nezhubný nádor, čo predstavuje vzácny diferenciálnu diagnostiku v prípade ľavostranná pleurálny výpotok.

natan.s

Dobrý večer. chcem Vás poprosiť o radu. Ošetrujem pacienta a v jeho dokumentácii som našla diagnozu - pleuraerguss bas. /čo asi v preklade znamená pleurálny výpotok/. Dnes, keď je akosi veľa chrípkových a respiračných ochorení, mám akési obavy. Myslíte si, že môže byť táto choroba prenosná / strávim pri ložku pacienta 6-8 hodín denne/. Dakujem za odpoved.

RNG

zialbohu nepamatam si poradie, ale na mna niektore zabrali a niektore nie. Najdolezitejsia je ale nizkosacharidova dieta, gymnena sylvestris a antioxidanty(alfa lipoic, sylimarin, CoQ-10, vitamin C, D-3 a E)), no a samozrejme cvicenie alebo pravidelne dlhe prechadzky. A vyhybat sa znicenym rastlinnym tukom, ktore su za neschopnost buniek prijmat cukry najviac zodpovedne.
Tiez rybacie oleje by sa mali mu stat pravidelnym doplnkom potravy(3+ gramov denne, tie su zaroven zdrojom D-3 a omega 3 kyselin)