kde ho najdem?mozete ma navigovat?chcem ho strasne najst
bod G-navigacia
bod G existuje, len ho ma kazda zena inde. je to vlastne druhy koniec klitorisu iba zvnutra vaginy.pretoze klitoris to nie je len ta bodka ale je to ,,trubicka,, niekolko cm dlha, ktora konci v posve a to je ten bod G :)niektore baby to mavaju ako taky hrbolcek avsak niektore zial, to maju tak, ze to klitorarne nervove tkanivo im splynie s posvovym tkanivom a neda sa nahmatat a nie je kvalitne drazdeny.stava sa :)
vela doktorou a sexuologou tvrdy ze ten bod G neexistuje a to mieso 5 cm vo vnutry je vlane zenska prostata.Ja viem ze niektore zeny nebudu suhlasit ale dievcata povedzte tie krorych vas to na tom miestecku vzrusuje nevzrusuje vas to aj na inaksom ze je to uplne jedno ci 1cm alebo 5 cm alebo 15 cm
Bod G je vo vnutry, na hornej stene vaginy, asi 2-3 cm od jej ustia..........Dotazy?
bod G je spletenec ciev okolo mocovej trubice, cize nad mocovym vyvodom pri konci vaginy, kusok vyssie, take pekne miestecko, tlac hore a zistis. ja som chlap a viem, ze u byvalych to bol poznat, ci ho ma a ci nie, ked som urobil tento testik. je to zabavne zistenie, niekedy to bolo ako keby bola hned preprogramovana a zazivala totalne vlny vzrusenia a vyvrcholenie stalo za to.
:)))
no co? objekt najdeny? :)
som zena
teraz neveim ani či si muž alebo žena:)
strč si prsty dnu a zatlač s nimi do hora tam niekde to je...
bod G nie je presne určene miesto.nie je to konkretna vec ako Klitoris.. je to len taka teoria,resp. miesto,ktoru zenu draždi najviac
:))) to je podarenéééé :))