Ktoru banku pre bezny ucet

Príspevok v téme: Ktoru banku pre bezny ucet
AdamKrt

Aku pouzivate banku pre bezny ucet ? Ste s nou spokojni ?

Dnes ma Tatrabanka s ktorou som bol cekom spokojny - aj so sluzbami a internetbankingom na vysokej urovni, prekvapila. Dozvedel som sa, ze bezny ucet zrazu "zlepsi" sluzby. To by nebolo take zle, len keby vsak nedvihali cenu o vyse 100 percent... Normalne mam chut zmenit banku, ale z minulosti viem, ze kopec z nich malo problemy.

Zatial som si zvykol na dobre zabezpeceny internetbaking, rychlu SMS notifikaciu a rychle pripisovanie pladieb na ucet.

Ake mate skusenosti s inymi bankami, uctami ?

Mbank

Ahoj Adam,
ja využívam účet od mBank a môžem povedať, že som doteraz s touto bankou žiadny problém nemala :). Ešte som aj využila bonus -odkaz odstránený- pri zakladaní mKonta. Rozhodne môžem len odporučiť.

tt01

mBank podmienky sa od 1.3.2015 zhoršili, ale v porovnaní s ostatnými bankami na Slovensku je to ešte stále aj podľa mňa jedno z tých lepších riešení, ak človek nechce financovať úžerníkov.
Ak potrebujete vkladať a vyberať keš, tak je tu fio banka. Žiaľ pre niekoho, má málo pobočiek a krátku dobu otvorených hodín.
Tretia "normálna" je ZUNO.
U ostatných sa zdá, že by spoplatnili ešte aj to, že dýchate, keby to šlo.

usiko

...a este jedna vec ma napadla, ak nechcete prejst do mBank, s ktorou som ja na 120 percent spokojna a nepoznam nespokojneho zakaznika u nich, tak si vyberajte banky, ktore su mensie nez tie megalomanske typu VUB, SLSP....dovod je jednoduchy, napriklad tieto dve banky su u nas na trhu neskutocne dlho, od davnych cias, takze maju najviac klientov, pretoze ludia sa spravidla bud boja alebo sa im nechce prechazdzat do banky inej,. takze tieto banky, ktore uz zdedili klientov z predchadzajucej ery, sa nemusia snazit o nejake skvalitnovanie sluzieb, o lepsi servis pre klientov, o zlacnenie, pretoze aj tak maju nespocetne vela klientov....male banky, ktore si musia klientov ziskavat, to beru inak, postaraju sa...napriklad priatel ma Volksbak a dlhe roky je s nimi spokojny, lebo sa tam idu roztrhat, aby mu ulahodili....

Deeeee

No nam dnes dosli do firmy obalocky o zvysovani poplatkov...v tb mame aj firmu aj bezny ucet...ale bezny asi pojde papa lebo tych 5€ tam svietilo ako neon a pre firmy tusim ziadne extra zmeny...este ze mam aj ten mbank

fixka

ja mam zatial tb, doteraz som bola velmi spokojna ale pokial mienia takto zvysovat sazdby tak to je sila. s vub, slsp, pabk nemam dobre skusenosti, potrebujem kvalitne sluzby a dobru dostupnost. takze asi moc na vyber ani nemam

usiko

moj nazor je ze treba si vybrat banku ktora ma najmenej pobociek, pretoze tie krysy uradnicke platite zo svojich poplatkov...trakze banka, ktora ma malo pobociek, je menej hamizna.....

usiko

jeden ucet mam vo VUB ale cakam, kedy doplatim uver a upalujem kade lahsie, neskutocne poplatky za vsetko, teda na mne zarabat nebudu...

druhy ucet mam v mBank a som nadmieru spokojna...v KE mame aj Kiosk mBank, takze OK.....aj ked maju nedostatky, za tie usetrene peniazky mne to stoji....v mBank mate vsetko zadara, akurat od 4.vyberu v bankomate mesacne mate poplatok....

vubka

ja som bola s tatrou doteraz spokojna. Fakt nechapem tento ich tah. U nas v robote kazdy, kto bol v Tatre chce zmenit banku. A to nehovoriac o inych ludoch. Takto im klienti len budu rusit ucty. Fakt v tom nenachadzam nijaky pozitivny zmysel. Sama este nie som rozhoduta, kam pojdem, no viem, ze v TB neostanem.

dd

adam, to my neriesime, vkladanie a vyberanie z mbank, kedze mame dalsie dva bezne ucty, tak to riesime cez jeden,alebo druhy :)..lenze niekomu to moze prist ako nevyhoda..nam to tak vyhovuje, ako to je(aspon zatial :))

AdamKrt

Vlozenie penazi na ucet mBanku sa da cez iny ucet, ked ich tam posle, alebo cez postu.

Neviem, ci by nemalo fungovat aj v hociktorej banke, aj ked tam neni ucet, dojst a zaplatit na ucet v inej banke.

Vyber - peniaze sa daju posielat napr. na nejaku vkladnu knizku, ktora je bez poplatkov a mozno z nej vyberat :)