navela navela som sa rozhodla ist k psychiatrovi a som s toho zufala ako reagoval.
nemate pocit,ze vas psichyater ponizoval
Ja som tiez mal pri jednej lekarke taky pocit, ze pre nu iba spina ,co je na zemi tak som ju vymenil a uz ten pocit nemam.Urobte to aj Vy.Psychiater si Vas musi vazit.
Kazdy psychiater je obetou povolania. jednoducho im sibe. Tak ako policajti su surovci. Povolanie ich ovplyvnuje a degraduje lebo prichadzaju do styku s tym najhorsim. Potom to aj doma beru ako v praci nevedia sa cez to preniest.
sabinecka asi pyseme o tj istej osobe.no ja som bola na pokraji nervoveho zrutenia a jej reakcia bola asi taka ,ze ju to nezaujima a co vlastne chcem od nej.ked som jej povedala, za pomoc tak mi dala tolko liekov,ze som ledva vstala s postele.
A co konkretne povedal?
Mne psychiater - ka znicila zivot nasadile mi lieky ktore su konraindikovane medzi sebov. Mam znicenu pecen a oblicky. A ja sprosta som jej verila myslela som si, ze zodpovednost lekara je k pacientom lepsia. Az nahodou som zistila kontaidikacie tych lieciv ktore mi pisala, hoci som sa jej stale pytala a vravela, ze sa zle citim reagovala arogantne a tak som roky jedla lieky ktore ma znicili. Ale to sa jej vsetko vrati aj s urokami. Mali by ju potrestat ale nemam chut ani sil ju dat na sud. Take ma pysky, ze by sa s
toho urcite vykrutila. Normalne sa bojim ku nej chodit. Mam traumu, ked si na nu len pomyslim.
bohuzial su aj taki...hlavu hore
jed vypusti, ublizuje len tebe
jasne,ze som ho zmenila,ale ten jed co ostal vo mne je az neskutocny.
nie kazdy psychiater je dobry, chod k inemu
Nechodim sice k psychiatrovi, ale ak sa Ti nepozdava, da sa predsa zmenit, nie ?