ahojte mozno je to blbost ale chcem sa spytat beriem antikoncepciu par dni a vzdy ken zoberiem tabletku tak mam pocit akoby by mi ostala tabletka v krku tak ju niecim zajem, nevadi to?
antikoncepcia
majuska 9 - ber tabletky ďalej, niekedy sa to stava, hlavne na začiatku uzivania HAK
uz sa vam niekedy stalo ze ste brali tabletky a v pauze7dni ste nedostali?mne sa to stalo a teraz neviem co mam robit
Odporučam Ti pozrieť stranku www.antikoncepcia.com, kde na tvoju prípadnú otázku odpovie gynekolog v priebehu niekolkych hodin a tiež stranku www.raztyzdenne.sk kde sa toho dočítaš dosť ohľadom užívania HAK
no da sa to zistit-tak ze ak to neberes spravne-otehotnies.ale v klude-tak spravne uzivanie-vraj by sa malo aj presne na hodinu-co som ja nikdy nedodrziavala-tak to vacsinou aj kamosky uzivaju vecer-je to najistejsie- a hlavne si davaj pozor aby tabletka ostala v tele po uziti min.pol hodinu/stolica,zvracanie/ a potom aj antibiotika ti znizuju ucinok HAK tak pre istotu vtedy pouzite aj kondom.nicoho sa neboj.uzivaj to spravne-teda po tyzdni mozes byt uz v klude-dovtedy este nie si chranena. takze pouzivaj kondom.ok? v klude-neboj sa.ved HAK je tu na to aby nam ulahcila zivot a nie nam ho este viac skomplikovala.skus si pohladat aj infosky na nete-je tam toho dost.
nie to vobec nevadi-asi ju dobre nezapijes.jedine co nemozes zapijat ju alkoholom-ako kazdu tabletku