ahojte prosim poradte mi ako mam pribrat do zadku a noh...mam ich strasne chude..az tak ze to ani pekne nen...moc ma to trapi a strasne by som chcela pribrat..ja viem ze sa tu riesia mozno vaznejsie veci ale prosim poradte ako by som mohla nabrat nejake kilo do noh a zadku...fakt dakujem
Ako mam pribrat do zadku a noh
Ahojte potrebujem poradit.
Mam 17 rokov som celiatička nejaky rok uz.
Mam 175cm a 47-48kg z 53kg skudla som rapidne velmi az.
Pila som mliecka Nutridrinky pri ktorych som pribrala jak tak 4kg.
Som chuda uz sa mi to prestava aj pacit a potrebovala by som pribrat na zadku, v bokoch a stehna.
Tak za kazdu radu budem vďačna
Prosím o vyplnenie môjho krátkeho dotazníka, kvôli školskej práci. Veľmi mi tým pomôžete ak tomu venujete chvíľku svojho času. Ďakujem. :)
Drepy, vypady, skracovačky + protein, bližšie to vie vysvetliť trener vo fitnescentre. No ten bicykel nie je na škodu, svaly ked sa precvičujú zväčšia objem.
www.youtube.com
mnohe zeny chcu z tychto partii schudnut a ty mas to stastie ze chces do nich pribrat
Ja som mal nohy 45 centi, tak som chcel pribrať do nôh a do zadku, tak som vozil svojho sto-kilového brata na bicykli, každý deň 20 km. Podarilo sa, teraz mám 1 nohu 65 centi. Kamoš sa meral posledne v páse, mal len 60 centi:-)))
Raz, malý Janko započul to, ako sa jeho rodičia vadia. Neskôr sa ich opýtal na to, že čo znamená slovo "s.ka" a "bas.ard". Vysvetlili mu, že to znamená „dáma“ a „pán“. Ďalší deň, započul ako jeho rodičia majú sex. Neskôr sa ich opýtal, že čo znamená „pe.is“ a „va.ína“. Jeho rodičia mu vysvetlili, že tie slová znamenajú „klobúky“ a „kabáty“. O týždeň neskôr prišli HOSTIA na večeru Vďakyvzdania. Malý Janko ich privítal pri dverách hovoriac:
-čaute s.ky a bas.ardi! Ponáhľajte sa s tými vašimi pe.ismi a va.ínami, večera čaká!
P.S. Pozdravujem, home is best:-)
P.S. Už treba začať nakupovať darčeky. Ja som si už ten svoj našiel, čo mi nachystala mama na Vianoce, žiaľ aj tento rok to budú ponožky:-))) Každý rok len tie ponožky:-))) Ale už som si zvykol:-)))
No
Na posilovanie zadku a noh je velmi dobry steper, ale so silnou zatazou.
Alebo postavit sa na schod na jednej nohe a dvihat sa na nej az na spicku a pomaly nohu davat dolu (pätu sa snaz dostat az pod uroven schodu), je to velmi dobry cvik na spevnenie lytka a clenku.
Na nete su rozne zatazove cvicenia, skus vygooglit.