Zehlicka-co nenici vlasy

Antisexx

Ja mam naparovaciu zehlicku od loreal, vlasy si zehlim casto. Vydrzia mi rovné do umytia, nemam pocit zeby mi nicila vlasy, prave naopak, vyzeraju lepsie a ta zehlicka im robi aj pekne objem pri 170°. Treba pouzivat ale aj produkty ktore oni odporucaju, navyse pekne vonaju. No zehlicka ma stála dost penazí ale tak je kvalitná.

MilenaPR

Zdravím, ak hľadáte žehličku na vlasy, ktorá bude k vlasom šetrná, potom určite nemôžete vyberať spomedzi lacných modelov. Ja mám Babyliss ST395E IPro 230 a som viac ako spokojná. Možnosť nastavenia teploty a ionizácia naozaj robia svoje a moje vlasy vyzerajú lepšie ako predtým. Určite si nájdite čo najviac informácií na internete, ja som učinila výber na základe tohto článku www.testado.sk.

mnamka257

kazda zehlklicka nici vlasy.remington ma teraz nejaku novu s vytazkami avokada, ale podla mna nie je o nic moc setrnejsia k vlasom.ked si uz vlasy zehlis, tak maximalne raz za den a vzdy predtym pouzi pripravok na zehlenie vlasov od nivey-myslim ze je taky ruzovy.a myslim ze si zehlenie ulahcis tym ze si pred zehlenim umyjes vlasy vyrovnavajucim samponom od nivey straight and easy

diana211

KAZDA zehlicka nici vlasy a poriadne.mam remington a ajtak mi znicila vlasy.dokonca sa mi prestali pacit vyzehlene vlasy.mam k zehlickam odpor.

resankikkaaa

mne sa viac ako zehlicka osvedcila fukacia kulma s hrubym gulatym nastavcom, je 1000c lepsia ako zehlicka, vlasy mam take neforemne tu kucera tam kucera a ked si vyfukam kulmou umyte vlasy, vydrzia mi rovne dlho, a este su krasne leskle, a take nadychane, zatial co zehlicka strasne ulizuje vlasy :)

zujky

Vdaka EO.
Uz som si to vyhladavala aj na nete. Prosim ta nepoznas nejaku stranku, pretoze ako si spominala, je vela napodobenin a rada by som si kupila original CHI.
Dakujem ti velmi pekne.

lilly2

jo, tato bude urcite lepsia pre uchovanie zdravych vlaskov. Nezabudni vsak aj na nejaky dobry ochranny pripravok na vlasy pred zehlenim... a vsetko bude ok :-) tak vela uspechov so zehlenim.pa

eo

zujky ja by som odporucala CHI. V prvom radele ich technologia je na prvom mieste a tato kompania dlhe roky stoji v popredi na svete s ich vyrobkami