otec

Príspevok v téme: otec
Karanaja

Ahojte, mam dost velky problem. Aspon ja ho tak vnimam. Mozno sa to bude zdat banalne, ale ja si neviem rady.
Mam 22 rokov a byvam u rodicov, lebo studujem VS. Mam problemy s otcom. Vadi mu skoro vsetko. Odkedy mladsia sestra odisla z domu, lebo to uz nemohla vydrzat, prisla rada na mna.
Asi pred rokom sa mi stalo ze vosiel do miestnosti, kde som bola, pozdravila som sa mu, ale on ma nepocul.
Zacal chytat strasne nervy, ako to ze sa mu nezdravim, ze som nevychovana a namyslena. Povedala som: pozdravila som sa, aj ked som nemusela, lebo vosiel dnu on. Odvtedy, vzdy ak je nejaky problem, vytiahne to ze sa mu nezdravim - uz rok sa mu zdravim, aj ked vojde on, aj ja, proste stale. A on to vytiahne na mna vzdy, naposledy ze mam titul a napriek tomu nie som schopna sa pozdravit. On titul nema a niekedy mam pocit ze mi zavidi. Neviem si uz rady, uz neviem ani plakat, rok sa mu snazim vyhybat, cakam za dverami kym odide aby som mohla vojist do izby. Neda sa s nim vobec rozpravat, uz som sa snazila aj slusne vysvetlit, ze ja sa snazim o nas dobry vztah a zdravim sa. Ale nejde len o zdravenie, vadi mu ak idem 2 x rocne na nejaku akciu, z ktorej by som sa mala vratit po 22.30 domov.
Prosim pomozte mi, co mam robit? Alebo ma aspon upokojte lebo ja to uz asi nevydrzim. :(

jarii

ahoj mi máme doma podobný problém,tiež oco stále štarchá do synou ,hlavne do toho staršieho hoci pracuje stále peniaze nemá,príde domov z práce ustatý naje sa zaspí ,potom sa zoberie a ide von do oca akoby 100 čertov vošlo začne žundrat,jemu dohovárat,no ked ho vidí stále je nejaký konflikt má 27 rokov,tie by bolo lepšie keby si našiel bývanie ,ale bez penazí to nejde,.inak ja mám tú istú skúsenost z mojim otcom ,tiež ked som bola doma boli nervy denodennestále mu niečo vadilo za všetko čo sa stalo som bola vynovatá ja no ja som to nemala rúžové ako iné deti .preto som sa vydala a všetko sa zmenilo teraz ma má oco rád pekne sa so mnou porozpráva vždy ked može mi pomože .ja si myslím že oni to s detmi myslia dobre ,len sa o vás boja no nevedia vám to dat najavo.

Deeeee

No ja sa pripajam k mojim "kolegyniam", stahovacka by pomohla, mam pocit, ze tvoj ocino ma nejaky iny skryty a nevyrieseny problem a nesuvisi ani s tvojim zdravenim ani titulom a vlastne uz vobec nie s tebou, skor sa na tebe vzdy odreaguje...podla mna ak s nim chces este ako tak vychadzat bez tej stahovacky skus sa ho v pokojnej chvili opytat co ho trapi, resp, ze ho chapes, ale ak je napr. hladny nemoze si to odreagovat na tebe a ak bude nadalej reagovat takto neprimerane povedz mu "oci toto sme si uz vysvetlili a nebudem to uz s tebou riesit ahoj" a odist prec kym sa neupokoji,myslim to zdravenie, kedze je to uz dost stara zalezitost a stale ju vytahuje, ja uz tiez ocina bohuzial nemam a tak mozno este skus ponapravat co sa da, kym sa tO vobec da

bingham

No je to smutne ze sa tak k tebe sprava tvoj vlastny otec...., ale ako pisali predo mnou, tu ti pomoze len odstahovanie......

Fallo

Asi je to uz jeho vekom a nezmenis to...jedine ak by sa dal liecit.Zariad si svoj vlastny zivot a odstahuj sa.
Komplex si vybija na vas a to je zle..