no kupila som si vcera ten pas ktory vam dava soky do svalu vyslo ma to na 6 tis ale je to brutal ...ozaj normalne citim ako sa mi svaly hybu resp,je to aj vidiet....no uvidime ci to aj zaberie.... ozvem sa ako to pokracuje
zazrak???
ja mam tiež pas-vibra-tone,používam ho,aj ked nie často.Aj by som chcela chodiť behať,ale keby som mala aspoň s kým.Chcela som chodit na aerobic,ale zas nemám ským.Ve dvou se to táhne lépe.Nie je to jednoduché ako tu píšete....že behja,jedz zdravo.aj ja to skúšam,ale nejak to nejde.
Elektrostimulatory sa pouzivaju uz hodne dlho, s uspechom napr pri rehabilitacii. Ktory je ako kvalitny, to je uz tazsie posudzovat.
Ale aj chiropraktori(kostni a klbovi lekari) ich pouzivaju na rozne terapie, casto s uspechom.
Ti ale kupuju profesionalne modely, ktore su velmi drahe(ako vsetky medicke pristroje) a maju hromady programov a nastaveni
ja sa stravujem zdravo aj behavam atd...ale posilnovnu s osobnych dovodov nemusim a nebudem to tu rozvadzat ze preco....ten pristroj som si kupila kvoli tomu aby mi doformoval telo na takych partiach kde to ide trosku tazsie ako boky a v mojom pripade brucho...velmi si vazim vase nazory ....to je iba pre vysvetlenie ...budem vas nadalej informovat o tom ako to funguje :)
p.s-dnes je to 5ty den co som nemala cokoladu :(
pred rokmi som si aj ja kupil taky elektrostimulacny pas(samozrejme za zlomok ceny, co tu uvadzate)A nosil som ho na sebe aj v robote, casto viac ako hodinu a naozaj som stratil plno z pasu(brusiska). Potom sa mi pokazil(cinsky smejd) a novy som si uz nekupil a medzitym zmizli prakticky z trhu. Teraz sa zjavuju nove, a myslim ze si niekedy prilezitostne jeden kupim
Na elektrostimulaciu som pouzival aj generator zs viacerymi elektrodami, ale aj ten sa mi pokazil. Dnes pouzivam len stimulator , ktory ma elektrody nad obocim, na stimulaciu optickych svalov, proti makularnej degenetacii(odumieraniu nervov na sietnici) a svalov zrenicky. Aj to robim len malokedy, lebo casto na to tyzdne zabudnem.
Zatial mam oci pomerne dobre, nezhorsuju sa mi napriek veku a cukrovke.
a este, ked nezmenis zivotny styl, rovno to mozes pouzivat stale -ak to nahodou funguje.
správne, babenka :)
ja nechápem, prečo niekto investuje 6 tisíc do nejakého prístroja, zdravým pohybom a športom docieli lepšie výsledky? Čo takto ísť si zabehať, zaplávať, skočiť s kamoškami na aerobic alebo kalanetiku? Cvičenie nie je len o chudnutí, je to aj o zdravom štýle, nadšeí, radosti z pohybu, z čerstvého vzduchu. Aj ten najdrahší stroj sa raz môže pokaziť, ale ak raz máš radosť z pohybu, tá sa zničiť nedá.
kristall:....ak by som mala 300kil azacala ten pas uzivat automaticky by mi zacali rast pod ,,sadlom,,svaly a vysledok by bol neesteticky...toho, že ti začnu rásť svaly sa absolútne báť nemusíš.
adam krt??? uz dlhsie spledujem tvoje prispevky ale nemaju ani hlavu ani patu....ak by som mala 300kil azacala ten pas uzivat automaticky by mi zacali rast pod ,,sadlom,,svaly a vysledok by bol neesteticky ...ale ja mam 66 takze mne ide v prvom rade o spevnenie...milujem ako sa nepoinformujes a hned reagujes negativne na kazdy jeden prispevok...
ja to robim ako experiment a nie reklamu....prispievam tu z toho dovodu aby som pomohla chudnucim a nie aby ma niekto kritizoval....
adam krt prosim neprispievaj do tejto temy ...to nieje o diskusii to je viac-menej experiment ...dakujem za pochopenie a ,,podporu,,