láska cez inzerát

regyna

Je to rôzne...záleží od ľudí. Magora môžeš spoznať aj, keď ťa s ním zoznámi, že je to "super" človek....a naopak na nete môžeš spoznať dobrých ľudí. Len treba troška rozmýšľať a mať otvorené oči. Dôverovať, ale preverovať.Bola som zaregistrovaná na jednej zoznam.stránke a tam sa mi ozývali bez hanby aj takí, čo mali v profile - ženatý s dvoma deťmi. A on hľadá ženu na "priateľstvo"!!!???? Asi som z inej doby, alebo čo, že takéto veci mi nedávajú zmysel....

kakao

Ahoj,
zavisi to od toho aky inzerat a kde mas na mysli, existuju serioznejsie aj menej seriozne zoznamky. Jasne aj tu aj tam sa vyskytnu neseriozni ludia. ja som si nasla priatela na partneroch, sme spolu uz vyse roka a nasa laska stale rastie... sme velmi stastni, keby nebolo netu, asi by sme sa nestretli nikdy. On je taky menej odvazni, asi by ma nikdy nazivo neoslovil... a preto je dobre, ze existuje aj takato forma zoznamenia.

ema123

Všetkým sa určite veriť nedá. Ale nájdu sa aj "normálni" ľudia. :-) Zaujímavé veci o tejto forme zoznamovania nájdeš tu:
www.zoznamky.sk
S určitým nadhľadom to môže vyjsť. My sme sa tak spoznali pred 2,5 rokmi a neľutujem. :-)

AdamKrt

Je to ako akakolvek ina forma zoznamovania. Fungovat to moze, ale je to asi ako s hladanim prace v dnesnej dobe. Nenajdes ju na prvy raz :)

purblanka

ahojte-našla som si lásku na inzerát,teraz sme manželia,a sme spolu šťastní.Písali sme si 3 mesiace,a potom sme sa stretli.Je to veľká láska,a verím,že vydrží.Musíš byť však trpezlivá,pri hľadaní toho pravého.

kaciatko7

osobnu skusenost s tym nemam, nenavstevujem rozne pokecy a zoznamky, ale poznam ludi, ktori sa napr. zoznamili cez net a uz spolu byvaju a idu sa brat a takisto aj ludi, ktori sa z ludmi zo zoznamiek stretavaju a nebolo to bohvieco a napokon boli sklamani, dotycneho si vysnivali podla pekneho pisania a realita bola bohuzial ina. takze je to asi individualne. ja osobne uprednostnujem sa zoznamit nazivo, nechavam to na nahodu, nehladam, nenutim to, myslim, ze je to tak lepsie.

Janek

to radsej ani necitaj lebo s tebou to nebude mat ani z vlaku nic spolocne...
Taka ako NAIVKA...uz neexistuje.
A asi by ta porantalo.

vilaamalka

Len prosim tak ak pojdeš na rande, nebud naivna ako NAIVKA a kde už s nim mieniš chrapať tak si daj aspon gumu,,,