viem moc to som nepatri ale..
Zalubil som sa do jedneho dievcata. sme uz dospely :) mam 20 ona 19. nikdy som nemiloval ziadne dievca. problem je v tom ze sa mi vytvoril "blok" v gebuli a mam ju hocikde problem pozvat myslim len dvaja ako rande... samozrejme ked niekde v spolocnosti viaceri nieje problem.. aj som zistil preco mam ten blok, lebo som do nej paf a sa bojim ze nieco pokazim, ked som pozival ine baby nebol problem pretoze o "nic" neslo ale ju milujem... proste neviem ci chapete. nas vztah nieje az tak hlboky... ale v pohode spolu pokecame povtipkujeme atd. popiseme... no oco ide.. chcem jej napisat sms nieco ako ze ju milujem a ze to uz chcem dostat von zo seba, a ze ani necakam nic pozitivne pre mna od nej, ze nech to proste uz vie...
Takze otazka znie: je to az tak trapne jej to napisat? poviem pravdu sam by som nevedel reagovat..Podla mna sa na mna uz nebude "pozerat" ako sa pozera,pretoze jej uz bude blbo v mojej spolocnosti .Uz niesme pubertaci, takze pri vsetkej vaznosti ako by ste to zobrali.. co sa tyka sympatii viem ze som je sympaticky..
btw samozrejme nema chalana..