Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

AB-rocket

aaaandrea

ahojte...ja som si ho kupila...lenze mam problemy s chrbticou a lekarka i zakazala na nom cvicit,tak by som ho rada predala,,nakolko ho uz nemozem pouzivat...ak by mal niekto zaujem ...nech pise na moj email.

mojsegrik

Ja som si kúpila Leg magic-a je výborný,schudla som na zadku aj v nohách-je to dobrý stroj.Je pravda,že stál nejaké peniaze,ale ak sa dostaví výsledok,tak naozaj stojí to zato.Načo chodíme do roboty??Peniaze sú na to,aby sme si urobili radosť,ak sa nám niečo páči,a ešte keď máme z toho úžitok.Ľudia míňajú na všeličo peniaze,tak prečo nie na niečo,čo nám pomôže byť šťastnejšími.Mám lepšiu postavu,a lepší pocit zo seba,cvičím každý deň.Babenočka,neľutuj,že si si kúpila ten prístroj-a cvič,výsledok sa určite dostaví.Pekný deň.

babenočka

no len keby mi tie sklapačky aj išli no nejdu...s tym to pojde lahšie a dokonca som to vymakla na nete zo 60percentnou zlavou...

VincentV

BIBINAAA: rovnaký efekt dosiahneš obyčajnými skracovačkami a nemusíš platiť ani jeden cent.Ja sa fakt čudujem, že sa ešte nájdu ľudia čo na tie pičoviny v telke naletia.