nymfomania

Príspevok v téme: nymfomania
termoska

Zdravim,
mam 20 rokov a v poslednom case (posledny rok a pol) "trpim" obrovskou a permanentnou chutou na sex. Predtym som mala staleho priatela (2 roky) s ktorym som aj v 16 prisla o panenstvo, no rozisla som sa s nim, pretoze mi v posteli nestacil a chcela som skusit viac. Po rozchode som sa stretla sa s jednym muzom viac menej len kvoli sexu a odvtedy sa moja hypersexualita prejavuje a narasta na intenzite. Vystriedala som mnozstvo partnerov, no so ziadnym to nepreslo do vztahu, pretoze s mojou hypersexualitou suvisi aj promiskuita. Muzi mi casto hovoria ze taku burku aku zazili so mnou este nikdy nezazili a uz sa mi stalo aj ze mi povedal ze "sukam ako profesionalka". Casto sa mi stava, ze ked som medzi ludmi, pozeram sa po muzoch a rovno si predstavujem co by som s nimi robila, berem ich iba ako sexualne objekty, nepredstavujem si ako s nimi riesim vztah, alebo lasku, mam pred ocami len postel a vasnivy sex. Cim som starsia, tym sa to stupnuje, za posledny tyzden som spala so styrmi muzmi (ochranu pouzivam), no aj tak ked som prisla domov, musela som masturbovat. Masturbujem uz od 13 rokov, niekedy aj kazdy den, inokedy nie. Milujem orgazmus, sex a vsetko s tym suvisiace, ked som s muzom v posteli, chcem ho znicit a dopriat mu maximalnu rozkos a robim pre to vsetko, pretoze ma to zaroven aj naplna. Na sex myslim skoro stale a casto sa mi stava ze sa neviem sustredit na nic ine, rano po zobudeni, cez den, vecer ked zaspavam, dokonca niekedy zaspavam tak ze sa hram s kltorisom. Viem ze nymfomania je choroba, psychycka porucha, kedy zena robi vsetko preto aby dosiahla svoje uspokojenie, no mam pocit ze s tym zacinam hranicit. Napiste mi prosim co si o tom myslite, pripadne ci poznate niekoho s podobnym problemom (viem ze na prvy pohlad to ako problem nemusi vyzerat ale v skutocnosti to problem je - promiskuita, nemoznost sa sustredit, zavislost a s tym spojene abstinencne priznaky). Dakujem za odpovede a precitanie mojej vycerpavajucej spravy