mali ste tie tabletky?ja ano a este aj ich chcem,ale chcem vediet,kolko z vas ich uz malo a ake boli vysledky
Prsia extra plus
po troch mesiacoch prve vysledky www.zdravystyl.eu
milý Martin 41 nechápem načo sa tu rýpeš do babských záležitostí
robíme to lebo chceme byť krásne a páčiť sa nie len okoliu ale aj sebe. Vôbec nejde o frajera, alebo o to že by som mala malé sebavedomie. Prečo chcete mať vy chlapi veľké svaly napríklad??? Tak pre to isté chcem mať ja veľké prsia a poriadne veľké!!!
Mimochodom megaprsia som si objednala aj ja a už túžobne očakávam kedy mi prídu :-):-)
Prečo to vlastne robíte? Prečo chcete zväčšiť prsia? Ja fakt nechápem, či vám nie je ľúto vyhodiť stovky až tisíce eur do tabletiek, či implantátov a pre koho to vlastne robíte. Ak ide priateľovi len o veľké prsia, tak je chudák, a tieto spoločnosti, ktoré sa tým zaoberajú zarábajú len na vašich komplexoch a nízkom sebavedomí. Navyše silikóny rozoznať na prvý pohľad, každému hneď dopne že je to umelé. Neviem koho vzrušujú umelé prsia... Podľa mňa hazardujete so zdravím a za veľké peniaze, nevedno prečo.
Ja som s tými megaprsiami tiez dost spokojna zatial. Skoda ze sa z toho cloveku nezvacsia prsia zo dna na den :-) ale postupne uz nadobudaju tvar
Tak presne toto ma zaujímalo, lebo tiež nechcem prísť o zväčšenie ktoré sa mi podarilo dosiahnuť, tak som volala predajcovi megapŕs. A vraj ak máš do 35 rokov, tú udržiavaciu dávku čo sa berie raz za pol roka nemusíš užívať lebo dosiahnuté výsledky sú trvalé u mladých ľudí. Ale pre babi nad 35 sa odporúča raz za 6 mesiacov použiť malé balenie aby si udržali svoje výsledky dlhodobo
Anna1988 ty máš koľko rokov ak sa smiem opýtať?
Anna1988 a tebe sa začali zmenšovať keď si to prestala brať??? Ja som tiež kupovala na megaprsia ale mne s nezmenšuju (cca rok do zadu som to prestala brať) Tak dufam že to bude OK :-)
Aj ja som ich užívala a som viacmenej spokojná. Mala som 2-ky a teraz mám 3-ky ale trvalo to dosť dlho. Brala som to skoro tri mesiace. Ináč to je logické že sa vám zmenšia keď to vysadíte. Podľa návodu sa má brať každých 6 mesiacov udržiavacia dávka... Veď treba aj čítať jak sa to má užívať pozrite sem na tento navod: www.megaprsia.sk
A hlavne nekupujte lacne fejky prosim vas ;-)
Nevím, hormonální antikoncepce mi tedy prsa nezvětšila ani o mm, ale je mi to jedno, protože ji stejně beru kvůli přítelovi, mimi ještě nechceme. Podle mě žádný takový přípravek prsa nezvětší, je to jen tahač peněz. Jediná možnost je operace, ale do tej bych nikdy nešla, takže se musím spokojit s A.
Užívala som tie tabletky tri mesiace,že by sa mi dajako extra zvačšili,nemožem povedat skor sa mi len spevnili,po vysadení mám také isté ako predtým.Zbytočne vyhodené peniaze...
Chcela by som vedieť,či tabletky prsia extra+, sa môžu užívať aj po odstránení maternice a oboch vaječníkoch,som v prechode? Ďík.