ahoj, mam taky problem...viem ze by som sa nemala priatelovi hrabat vo veciach ale chcela som len zistit ci nahodou nerobi to co nema. takze asi pred 2 mesiacmi som nasla priatelovi take tie male sacky na travu, dve vodne a dve flase na suche a aj odstrihnutu slamku, kvapky do oci asi 4 a v dasej este bolo asi dopoly. potom som mu este niekedy ponachadzala pekne spravene alobaly na flasu a teraz som mu nasla dalsie a dalsie slamky poodstrihovane a tie kvapky uz boli prazdne. predtym ako sme spolu zacali chodit bral rozne drogy ale potom sem tam len travu. teraz v posledne mesiace mi hovori ze uz nehuli. som mu povedala ze moze ale nech mi o tom povie. ale nie. nechce sa priznat. co mam robit. neviem co si mam o tom myslie. tak vas prosim o radu co by ste robili vy a co by ste si mysleli na mojom mieste. dakujem
priatel a jeho klamstva
babenka: to je známe už dávno, ale dobre, že si jej to sem podhodila.
určite to robí často a ty to tiež vieš, len si to nechceš. Ja hovorím, že som nevedela, že droguje, tiež len húlil (o čom som vedela a čo som mu vytýkala). Takže kľudne môže aj ten tvoj drogovať. A raz nebude mať na drogy peniaze a ver tomu, že agresívny bude.
práve dnes uverejnili na stránke sme článok o tom, že marihuana môže vyvolať psychické choroby (schizofrénia).
korzar.sme.sk
chodte za lekarom!!!!........to normalne nie je.Si nici zdravie a mozog!!!
Ci potom,ked bude na tvrdych drogach????
ale ked ja aj chcem by s nim ale nechcem aby ma klamal
rozid sa s nim,je to najlepsia cesta
no ja som mu to ultimatum uz dala a nie raz. raz som akoze isla do skrini nieco pohladat a akoze som nasla tie dve vodne. povedal ze to tam ma uz dlho ze to nemal kedy vyhodit a este ja som bola ta zla ze ho obvinujem. ja najskor potrebujem aby sa mi nejako priznal alebo co. lebo on neviem ze ja som mu tam tie veci videla.
radka, nemyslím to v zlom, ale podľa mňa keď má tvoj priateľ takýto veľký arzenál pomôcok, ver tomu, že to robí často. A hlavne jeho zapieranie, to už je znak, že je to asi vážne, nielen kedy-tedy.
Skus mu dat ultimátum....ze ak neprestane klamat a neprestane s tym,rozidete sa.
A hlavne by ste mali zajst za psychologom....
dik ale on to urcite nerobi tak casto. aspon si to myslim. a nie je ani agresivny. ja som s nim uz skoro 4 roky a predtym mi zvykol povedal ked hulil sice nie vzdy. niekedy som ho donutila priznat sa