Mám vyše 20 rokov a stále ma trápi akné.teda podla mojej kozmetičky nemám typické akné,lebo mám na tvári tak 2-3 vyrážky(zapálené,s hnisavou "hlavičkou") ale okrem toho aj hojace sa vyrážky,alebo flaky po zahojených.tento effaclar mi spomínala kozmetička,ale len tak,že o tom čítala.
tak sa chcem spýtať,či myslíte,že by mi mohol pomôcť,ak si ho dám na noc a len na T-zónu+ na konkrétne vyrážky.lebo svoj denný krém mám.
a inak čo vravíte na túto kozmetiku,pomohla vám,alebo ani nie?
La roche posay Effaclar duo
Ahojte.
Používam la roche kozmetiku a som s nou zatial nadmieru spokojná. Najmä čo sa týka "makeu-upu" ale nie je to make-up ale tzv.krycí krém. Mrzí ma ale že 30ml stojí 20€. Je to drahá kozmetika ale vyhovuje mi a akné už nie je také aké bolo. Mam 17 rokov a mala som naozaj ťažkú formu akné. Veľa urobili aj iné lieky +antibiotiká.
Teraz som sa zapojila prostredníctvom mojej dermat. do "skúmania" . Dostala som 6 tubičiek effaclar duo krému a budu to vlastne testovať.
ja pouzivam la roche effaclar uz roky (2-3) a nedam nan dopustit...
ja som používala effaclar k a aj ten penivý gel,ale vôbec to nepomáha, je to len ďalší drahý podfuk...nemám sice nejake rozsiahle akné, len dva, najviac tri a mastnú pleť, tak som myslela, že by to mohlo byť pre mňa celkom vhodné ale nijako to podľa mňa nepôsobí ani na akné ani na mastnú pleť.
dik,toto som potebovala počuť.ja mám inak dosť mastnú pleť,takže vysušovanie hádam nehrozí.a teda ako by si zhodnotila stav tvojej pleti po tom,ako si začala používať ten krém?tvorí sa ti menej vyrážok,alebo to urýchľuje hojenie?lebo mňa už to fakt nebaví v takomto veku chodiť so zapálenými vyrážkami,keď skoro všetky moje spolužiačky takéto problémy absolútne nemali.majú úplne hladkú,dokonalú pleť.
ahoj. ano ten K si davam len na noc, a hlavne na tie oblasti lic kde mam semtam akne, alebo flaky po nich..inak aj mne raz v lekarni magistra povedala, ze podla nej nemam typicke akne,a ze mam len gel cistiaci pouzivat na t-zonu, a potom nejaky neutralny hydratac.a zmatnujuci krem...ale ten K si davam na noc on aj trosku zjemnuje tie flaky..ak sa budes najprv po nom supat..nelakaj sa-tak to ma byt..a na den si ho nedavam. neni dobry podklad pod makeup..a tym gelom si vecer plet vycistim, ten je fakt super..niekoho trosku moze vysusovat,ale pre mna je fajn.
georgina vďaka.takže si ho dávaš len na noc a len na problémové oblasti a zaberá,hej?tak aj ja si pôjdem vypýtať tie vzorky a tiež sa spýtam na ten DUO.ale ke´d vravíš,že rpe nás starších :) skôr ten effaclar K,tak asi skôr ten vyskúšam.
Mne velmi pomohol.Konretne na Duo mi v lekarni povedali, ze to je pre vekovu kategoriu 12-19 s problemami s akne, ze nemam ho zamienat za effaclar K, ktory mi robi dobre /ja mam 26rokov/...Takze vecer vycitit effaclar gelom, potom na noc effaklar K na problemovu zonu, a rano klasika denny zmatnujuci krem..nemozem sa stazovat. Odporucim ale vypytat si vzorku v lekarni a odskusat...:-)))
nikto nepoužívate la roche?
ved to,preto by som chcela,aby sem napisali baby co poznaju a pouzivaju la roche,ci je to dobra kozmetika,ci pomaha.
a tiez ci by mi to mohlo pomoct aj ak si ten krem budem davat len na noc a nie na celu tvar.
ja mam 16 a tiez dost akne a rozmyslam o nom aj ja ze si ho kupim ale vyhodit tolke peniaze ak mi nepomoze no neviem :)