Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

La roche posay Effaclar duo

Príspevok v téme: La roche posay Effaclar duo
bambi283

Mám vyše 20 rokov a stále ma trápi akné.teda podla mojej kozmetičky nemám typické akné,lebo mám na tvári tak 2-3 vyrážky(zapálené,s hnisavou "hlavičkou") ale okrem toho aj hojace sa vyrážky,alebo flaky po zahojených.tento effaclar mi spomínala kozmetička,ale len tak,že o tom čítala.
tak sa chcem spýtať,či myslíte,že by mi mohol pomôcť,ak si ho dám na noc a len na T-zónu+ na konkrétne vyrážky.lebo svoj denný krém mám.
a inak čo vravíte na túto kozmetiku,pomohla vám,alebo ani nie?

Súvisiaci obsah

janinka 277

sorry...pomylila som sa...effaclar H je na presušenu pleť, v dôsledku liečbou oslabenej pleti...pytajte sa, poradim ak viem :)

janinka 277

ahojte...takže...dlho som trpela na akné...nič mi nepomáhalo...podstúpila som liečbu roaccutanom...bolo to síce spočiatku ťažké, ale zvládla som to. Teraz to beriem už 8.mesiac - posledný...Tvár úplne perfektná...trošku ostali škvrnky...ale to zakryjem make-upom...Značka La Roche Posay je najlepšia! Odporučila mi ju kozmetička a som s nou velmi spokojna. Mam make up Toleriane, mala som aj effaclar M ale urcite lepsi je Effaclar duo ten aj dlhšie vydrží a je lacnejši, a teraz je k nemu zdarma aj čistiaci gel, ktorý je tiez super...a effaclar M je tiež dobry na presušenu pokožku, ktoru teraz mam...je super! Už 2 mesiace ani 1 vyrážka ani ked mam svoje dni :) tak dufam ze to nezarieknem...ja tieto kremy odporučujem! tak pa držim palce

simka111

Ja som pouzivala effaclar dou asi msiac ale teraz mam dost mastnu plet z neho tak pouzivam len sprej aloe vera a mejkap nato a krem skinoren na noc

mimi3010

ahojte..prosim vas uz mam strasne deprese ze sveho akne..pouzivam clearskin ale myslim ze nejak nepomaha.mam to tak ze jednu dobu mam menej pupinku ale pak je zas obdobi kdy jich mam pozehnane a je to fakt strasny.vypada to strasne a ja uz fakt nevim co delat.mam pritele a kdyz se rano vzbudim hned nez si me poradne vsimne utikam do koupelny jestli nemam zas nejaky bily pupinek nebo tak abych ho vymackla nez si toho vsimne.prece jenom je to pritel ale je to trapny.vim ze se rika ze by sem si nemela pupinky vymackavat ale chapete me ze nemuzu jit ven s bilym pupinkem to vypada fakt fuj:(kolikrat uz jsem z toho brecela fakt me to trapi a tak pisu sem kdyz vidim kolik z vas s tim ma problem a taky plno zkusenosti.poradte mi prosim nejaky dobry vyrobek s kterym mate dobry zkusenosti.ten effaclar vam pomaha?moc moc prosim o odpoved.moc vam dekuju papa

simka111

Ja som si dnes konecne po mesacnom pouzivani vzoriek kupila normalny krem effaclar duo ale musim povedat ze podla vzoriek je dobry...a dokonca som k nemu dostala krem lipikar uplne zdarma :D

Ingulka

Ahoj. Kupila som si ten krem asi pred 2 tyzdnami. Mam mastnu plet s rozsirenymi pormi a dost flakatu. Musim povedat, ze toto je prvy krem, ktory ma naozaj viditelne ucinky - mensie pory, hldsia plet a aj menej flakov. Skutocne som vyskusala vselijake drahe kremy, ale az tento na mna ucinkuje.

jani023

ja mam 22 rokov a dlho pouzivam effaclar krem rano a effaclar K na noc, samozrejme aj cisiaci gel tejto znacky, no s pletovou vodou od nich niesom velmi spokojna, ta mi nesedi.

myslite si zeby som mala vymenit tieto kremy za ten novy effaclar duo?

Kaktus1234

Caute baby

La roche je sice draha ale nazoaj dobra kozmetika. Make up sa mi paci asi najviaca a to som pchala peniaze di Lancome za 70 € a chanel za 60 a podobne. Takze 20€ ta 30 ml je projatelne a make up je bezkonkurecne dobry. Je trosku tazky ak mate normalnu plet ale dobry podkladovy krem to napravi.

Effaclar je tiez vielmi ucinny, sice som ho nepouzivala na tvar ale na ine zapaly na pokozke ktore sa mi sem tam spravili hlavne z depilacie, vzdy mi zarucene pomohol. Terza som ho nanutila sestre ktora ma na tvari akne tak uvidim eco to spravi s nou. Dam vediet