hambim sa svojich spoluziakov...... Preco?:(

tana3052

Boze vy teraz co tu zas riesite??? kariol ty si asi dokonalost sama o sebe predpokladam , teraz tu cely vecer ries ake i, y niekto napise... trapne !

narkozka

karioll ja si pisem s naozaj inteligentym clovekom je to trojatestovany chirurg ktory denno denne zachranuje ludske zivoty a kolkokrat mi napise zle i. myslim ze hlavne je aky je ten clovek naozaj a nie ake pise i

karioll2

katty
ak by si si pisala s inteligentnym clovekom,ver tomu,ze by mu vadilo,ze neovladas pravopis.
a pisat si s hlupakom je strata casu.
bavime sa o mladich ludoch,co chodia,alebo pred nedavnom skoncili skolu,clovek v strednom alebo vyssom veku ma pravo sa pomylit v tom ,ake napise i

tannia

tana: necervenala:) len som z toho mala stres ako ty, ked sa chces s nimi normalne bavit, nemusis byt stredobodom pozornosti... a nesustred sa na nich - na to, co si o tebe myslia, skus s nimi komunikovat ako s doma s rodinou.. viem, ze je to tazke ale casom to pojde;)

alzbee

Hanba, nejaky-nejako, kvoli...to su podla mna top slova, ktore mnohi Slovaci nevedia spravne napisat :-P ale to len tak na okraj..neber to v zlom tana3052:)) spravne napisane slovo hanba sa ti moze zist na pisomnych maturach:)) si pamatam, ze my sme mali temu Ako zvladat stres? pre teba aktualne:) snaz sa to brat tak, ze ako posobia na teba tvoji spoluziaci, ked nieco povedia?...beries to tak, ze povedali svoj nazor, nie? tak sa snaz vtlct do hlavky, ze tak isto posobis aj ty na nich:))

tana3052

tannia ty si sa tiez cervenala a tak? jednoducho ja nie som rada stredobod pozornosti .. nepotrebujem to .
a kariol ak sa ti nieco nepaci tak nepis radsej nic!

karioll2

na zaver by som rad podotkol,ze tato temu tu existuje pekne dlho a netreba zakladat totoznu a ze je divne,ze to pises teraz,ked si s nimi uz stvrty rok

tannia

tana: je to o vlastnych pocitoch, ktore sa musis naucit ovladat ako pise aj katty, ja som tiez mala dlhe roky tento problem, treba chodit medzi ludi aj mimo skolu a komunikacii sa jednoducho naucit... pretoze cim castejsie si medzi ludmi, tym viac si si istejsia, preto si doma v klude v pohode, lebo "tych doma" poznas dobre a stale medzi sebou komunikujete;)