Preco som taky hamblos?? :(( Povedat v triede co si myslim u mna neexistuje, neznasam ked na mna vetci pozeraju . cervenam sa a bojim sa ze sa strapnim . Stava sa mi to len v skole. Bozee som ako zaseknutaaa ale precoo?? Som stvrtacka na strednej ... Inak som doma uplne uvolnena a spokojna.. nechapem ..
hambim sa svojich spoluziakov...... Preco?:(
nevenujem nejak zvlast pozornost tvojim prispevkom, len nahodou som precital, ze riesis niekoho gramatiku:)
tak preto som riesil aj ja tu tvoju. nic osobne.
co sa tyka stredneho veku. neviem, sa velmi k tomu vyjadrit, kedze vela ludi, ktori su este mladi, tak sa citia stari a opacne, myslim, ze 44 rocny clovek je este relativne mlady.
jaj karioll karioll
keriol
som rad,ze venujes taku pozornost mojim prispevkom,tak co si myslis,44 rokov je stredny vek alebo nie?
katty
ak by si si pisala s inteligentnym clovekom,ver tomu,ze by mu vadilo,ze neovladas pravopis.
a pisat si s hlupakom je strata casu.
bavime sa o mladich ludoch,co chodia,alebo pred nedavnom skoncili skolu,clovek v strednom alebo vyssom veku ma pravo sa pomylit v tom ,ake napise i
karioll2!
o mladych!
a nie, o mladich, ako si to napisal ty! ja len na margo toho, ze tu kritizujes niekoho gramatiku a sam ju neovladas!!!
cau bingham,kosa nahodou dnes urobil pokroky.alebo pisal zasa niekto iny za neho.........
Karioll2: "bavime sa o mladich ludoch". Milý Karioll2, chcem len toľko podotknúť, že sa píše "BAVÍME SA O MLADÝCH ĽUĎOCH". ĎAKUJEM
karioll, mladich sa nepise s makkym i, ale s tvrdym y
tana3052, ale pravopis by si mala vediet.....karioll ti dobre radi...., lebo dopadnes ako kosa......
tana
citaj nizsie prispevky a zistis co tu riesim
karioll 90% ludi pise hambim, mne to sice tiez trha zily ale tak nebudem kazdeho opravovat :D a to je jedna z chyb ktore som ochotna este prehltnut