Ahojte,nikdy som nepoužívala antikoncepciu.Prosím vás dá sa kúpiť aj bez lekárskeho predpisu?Ešte som nikdy nebola u gynekológa.A,ak to začnem užívať môžeme ísť s partnerom naplno??-neotehotniem???Ďakujem.
Nikdy som nebola u gynekológa
RAKOVINA NEBOLI... zeny to ste nevedeli?
potom si mozte darmo tlc hlavy, ze mala som ist skor a mohla som vidiet svoje deti dlhsie rast...
Ano, tie čo ste tam neboli, máte sa super. Teraz sa máte super. Ale nezabudnite, že rakovina nebolí. A keď sa niečo stane, zvyčajne je už neskoro. Minule bola mama u lekára a rozprávala mi, že jedna pani v čakárni veľmi plakala. Vyšiel lekár a pred všetkými jej tam povedal: Teraz už darmo plačete, mali ste prísť pred dvomi rokmi a nemuseli by ste plakať. Takže toľko. Takéto ženy ja ľutovať neviem. Tak im treba. Je to ich nezodpovednosť voči svojmu telu, svojmu zdraviu. Výhovorky typu nič mi nie je, nič ma nebolí, ja sa hanbím, ja tam nejdem, sú detinské....Raz do roka máme prehliadku zadarmo, hradí nám ju poisťovňa, tak prečo tam neísť?
Ani ja som tam nikdy nebola a ani nikdy nepojdem. A mam sa super :o)))
Janek ty si lama .. jasné, že tyy gynekológovy nemôžes íst, lebo si chlap(alebo hlapec s iq hupaci koník)
janekMY33/ mas sa s cim chvalit! to ti poviem , to ej teda "zodpovednost". ale to je tvoja vec rob ako uznas za vhodne..
a kedy to zacnete riesit? ked vam zacnu rast hrcky na prsnikoch alebo budete mat ine zenske problemi, zeny ste normalne?
o co vam ide? nehanbite sa otrcit pucu pred chlapom s ktorym spite a ktory vam bol najprv rovnako cudzi ako by bol ten doktor a u doktora sa vam to zda cudne... niekedy sa pytam kde to zijeme???
ani ja a neriesim to a je mi 36
moja to je na predpis...iba na predpis!a musis prejst vysetrenim ak ju chces...a co myslis preco sa to vola antikoncepcia?asi to zabranuje otehotneniu..to by si mala vediet...
nie...neda sa kupit bez lekarskeho.
a ak tam raz nepojdes,moze sa stat,ze nikdy neotehotnies.Preventivnu by si mala raz za cas absolvovat.