Zdravim,chcem sa spytat: Som s priatelkou uz 2.5 roka..a 5 rokov ju uz velmi chcem..chcel by som s nou byt stale,stale aby sme mohli spolu vsetko robit..ci mi ona pomoze alebo ja jej..nevadi mi ked nieco robim,len chcem byt pri nej. Chcel by som s nou uz aj byvat, lenze este nemozeme,pretoze ona konci az tento rok v skole. Ale ja som stastny,ked som s nou co i len 5 minut. A takto to je uz 5 rokov..velmi ju lubim a mam taky pocit,ze kazdym dnom to je viac a viac...nechcem aby ste si mysleli,ze ju obmedzujem,to nie..ale chcel by som s nou uz zit, chcel by som aby sme vsetko robili spolocne. Ja nie som ten typ, ze beham s chalanmi na akcie, po chatach a obzeram ine baby...som stastny to co mam a u mna je na prvom mieste ona. Chcem mat spolocne byvanie, byt s nou, ist do prace, pobede sa zase stretnut, najest sa spolu, vyvalovat sa, starat sa o zahradu a ona o dom...myslite ze to je zavislost? Chcem tak moc od zivota,ze chcem byt s nou stastny?
Dokaze byt clovek na niekom tak zavisli?
saxy...zavidim ti..vy ste uz aspon manzelia...a ten tvoj manzel to iank ako berie?
poviem Ti ze ja som presne taka ista voci svojmu priatelovi...no uz manzelovi...chcem byt neustale v kuse s nim....uz som aj rozmyslala ci niesom tak trosku na hlavu:)
no tak sa lubite, to je skvele, neries :)
jurikpetrik...
nie si ty nahodou moj priatel???
toto je presne moj pripad, presne presne... moj fesak je taky isty, detto, normalne nechapem :) a poviem ti... ja som na tom ako tvoja fesanda, mam skolu, chodievam domov a nemozeme byt stale spolu, co nakoniec mne strasne neprekaza pretoze byvam rada aj sama obcas...
a ta otazka, ci moze byt clovek na druhom zavisly?..ano moze..vidim to na tom mojom... ma obskakuje este aj ked si zuby umyvam, vkuse mi je v patach :D niekedy mi to ale trosku vadi :(
a to ako asa spravas by malo byt uplne samozrejme vo vztahu, v ktorom to klape, takze nic vynimocne........aj ked dnes je malo takych vztahov, preto sa to vynimocne zda byt......
lenze je nieco ine ked s niekym 5 rokov chodis a stretavas sa s nim raz do dna, ako ked s niekym byvas 5 rokov a si s nim stale, kazdy vecer a rano minimalne, riesite uplne ine problemy....., zistis..., netvrdim ze to nie je pekne, aj to ma svoje caro..., my sme sa nemohli dockat spolocneho byvania, a teraz ked ho mame, sme spokojni, nemenili by sme, ale je to o niecom uplne inom ako predtym..., a po tom nieco vyse roku spolocneho byvania, poznam priatela ja lepsie ako kamoska co chodi s tym svojim asi 5 rokov....spoznas toho druheho z uplne inej stranky mozno aj preto sa vravi ze potom sa ludia rozchadzaju...., ked budete mat prilezoitost urcite zacnite spolu zit, je to krasne, aj trpke, ma to svoje za ale aj proti.....a pokial to takto citite obaja, nie je to len o tvojej zavislosti, a mam opcit ze len potrebujes vyskusat nieco nove, nieco co nemas...a mozno ti to vyjde...
viete, ja sa dokazem hoci coho zriect a dokazem si vsetko tak naplanovat, aby ona ked pride zo skoly a chcem byt so mnou, aby som mal doma vse porobene a aby som mohol byt s nou..rad jej pomozem, ci nieco do skoly, ci doma nieco porobit..
ona by bola rada so mnou stale tiez, ale je tu skola, rodicia.. byva dost casto doma,robi si svoju robotu,necham ju tak,ale chcel by som aby sme boli stale spolu.. mne staci,ked idem za kamaratmi aj s nou, porozpravame sa ,mam pri sebe milovanu osobu a som velmi stastny... kazdeho ked pocuvam,ze ked budete stale spolu ze sa sami seba nasytite a nakoniec sa rozidete...ale 5 rokov? a stale to iste? ba ci viac?
a ona to vii rovnaklo ako ty?ci je to len tvoja prestava?