Ahojte ludia mam priatelku ktora je stastne vydata a mysli na to ako ho podviest so svojim kolegom. S manzelom je uz 13 rokou maju skoro kazdy vecer sex nestazuje sa ze by bol zli alebo ju nepocuval atd. a ma kolegu v praci ktori jej nadbieha. pracuju uz spolu 6 rokou doteraz to v pohode odolavala ale vravi ze je to stale tazsie a tazsie poradte co ma robit ja osobne neviem
Stastne vydata a myslienky podviest
.... lebo od rozkose sa aj psy besneju.....
Zaujímavé je, že ženy si myslia, že podvádzajú aj v myšlienkach a pri tom takéto myšlienky majú úplne všetci. Ženy sa za to cítia vinné. Mnohé túto hranicu, medzi fantáziou a realitou, nikdy neprekročia. A ak prekročia, je potrebné si dopredu zvážiť všetky pre a proti, predpokladať nejaké následky, pretože či chceme alebo nie, každý čin má následky. S kolegom by som to fakt neriešila, nastáva potom dosť trápna situácia, keďže sa budete vídať takmer denne.
a mala som podobny problem s kamaratkou teraz som si spomenula, akurat ze ona chcela podviest priatela. My sme jej pekne slusne vynadali ze co jej sibe :-P pretoze ma fakt skveleho priatela odvtedy presli 3 roky a idu sa brat.
Nakoniec sa priznala ze jej lichotilo ze o nu niekto prejavil zaujem.
ved prave pauli ma pravdu, treba mysliet hned na nasledky.Záleži od tej pani povahy, chce si užit a nechat tak? Ale čo ten milenec-kolega?Stoji jej to za to? A ako po tom všetkom bude preiehat ich vztah v praci? aj ked asi ani teraz to nie je ružove,ked ju zvádza a ona už nevie odolat. myslim, že kedže je 13 rokov vydata už nejaké tie skusenosti má a aj rozum a vie, čo jej to može priniest.
hm,a ked manžela podvedie bude štastnejšia? ono treba myslieť aj na to, že prídu výčitky svedomia,tak dúfam, že sa potom nebude o ne deliť s manželom, nech si je vedomá, že sa s tým musí vysporiadať sama. a ešte sa môže stať taká vec, že si kolega začne na ňu nárokovať a bude mať veľký problém, lebo nič nie je horšie ako ohrdnutý milenec.
Ja som niekde pocula nieco v tom zmysle: nepusti toho koho milujes pre niekoho kto sa ti paci, lebo ten kto sa ti paci ta opusti pre toho koho miluje...
Ja si myslim ze ked niekto ide do manzelstva ide do toho s tym ze pre vztah urobi vsetko, ide casto aj o obety. A ak chce niekto druheho podviest je to casto len 1.bud z nudy 2. zo zvedavosti 3. je to lakave pre zenu ze o nu prejavil zaujem niekto iny.
vysledok je casto (nehovorim ze vzdy), zena sa zamiluje-> rozpad manzelstva->zena je nakniec nestastna.
Povedz jej nech si vazi manzela a lubi svoje deti a nech nerobi blbosti ,lebo to bude urcite banovat.Zivot je dost komplikovany naco si ho este viac konplikovat.Nech vyhlada psychologa ten sa s nou o tom porozprava.